A nagyon vallásos keresztények mit gondolnak a covid oltásról?
Főként a Jehova tanúi.
Mert ugye vannak hasonlóságok a fenevad jelèvel....
Én nem vagyok Jehova tanúja, református vagyok.
Eddig bevettem a gyógyszereket amiket a gyógyszerészek fejlesztettek ki, nem lett soha semmi bajom, ugyanígy vagyok az oltással is, mellesleg gyerekkoromban több oltást is kaptam, ha annyira kiakarnának nyírni minket már rég megtették volna és az nem ilyen feltűnően csinálnak.
Azt, hogy az orvosok elvannak fizetve, azt meg senki nem tudja velem elhitetni. Lehet van olyan orvos aki képes emberen kísérletezni, de az emberek azért mennek általában orvosnak, hogy az életet védjèk.
A Jehova tanúi úgy gondolják hogy ez egy nem látható bélyeg gondolatokat és cselekedeteket szimbolizál a homlok és a kéz. Ebben igazuk is van, de én nem zárom ki hogy lesz valami fizikális dolog, ami minden ember személyes döntésén alapul. Nem gondolom hogy a coviddal kapcsolatos oltás/védettségi már a fenevad belyege lenne, de azt gondolom hogy elkezdték az emberiséget kondícionálni, hogy ha az eljön könnyebben felvegyék a bélyeget. Vannak hasonlóságok, nem véletlenül. Éppen azért hogy legyenek akik kiabalják hogy itt a bélyeg. Azért, hogyha tényleg itt lesz, az emberek csak legyintsenek hogy: ugyan már, a múltkor is ezt mondták. (Mint a hazug aki folyton farkast kiált, és amikor itt a farkas nem hisznek neki)
S minthogy vannak ilyen hasonlóságok, és sötét szándékok nekem speciel lelkiismereti problémát okoz az oltás felvétele. Akiket a Teremtő elpecsétel az utolsó napokban annak semmi nem árthat. Le van írva. Főleg nem egy nátha. S ha most nem tud az ember ellen allni, akkor hogy fog ellen állni akkor?
A Biblia Istenének Jehovának, az élet védelme az elsődleges!😊
Az élet nagy értékű ajándék. Jehova bízik benne, hogy mindent megteszünk azért, nehogy veszélybe sodorjuk a saját életünket vagy másokét.
Másfél éve nem prédikálunk a közterületeken, ill. házról-házra.
Csak közeli ismerősöknek, érdeklődőknek, munkatársaknak tanúskodunk.
Közel 2 éve online tartjuk az összejöveteleinket.
A nem látható bélyeg, az inkább a világ vezetői, politikai szervezetei iránti elkötelezettség, és tőlük való megoldás várása az emberi problémákra. Tehát nem Istennek akarják (és nem tőle várják) tulajdonítani a "megoldást". (Ki tud mindenből meggyógyítani, visszafiatalítani, örök életet adni? Ill. ki adta az életet?)
Lehet -mert nem tudni biztosra- hogy lesz fizikai jelzés, de ez nem valószínű.
"az emberek azért mennek általában orvosnak, hogy az életet védjèk"
--- és a hálapénz? Mikor odaállnak, hogy tudnánk még segíteni, és tartja a zsebét? Rengetegen számítottak a hálapénzre bizonyos esetekben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!