Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem szerett senki sem?

Miért nem szerett senki sem?

Figyelt kérdés
17 éves Fiu vagyok és nem szeret senki sem....
2010. szept. 4. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
olyan nincs. esetleg csak nem tudod értékelni azokat akik szeretnek.
2010. szept. 4. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Nézz meg pár vicces videót vagy nézz szét vicckirályon és elfelejted, amit mondtál.

Olyan nincs, hogy nem szeret senki sem.

Ez pillanatnyi hangulatingadozás, elég tipikus.

2010. szept. 4. 19:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Senki se áll velems szóba direkt csufolnak...

A szűleim se szeretnek tudom.. alkoholisták....

Visszahuzodo vagyok és mindig engem bántanak... csunya vagyok tuti...

2010. szept. 4. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
megnyugodhatsz...engem sem szeretnek. Ez van. Nem is kell senki.
2010. szept. 4. 19:47
 5/7 A kérdező kommentje:

De én nekem nagyon Hiányzik....

Teljesen össze vagyok omolva ... Mindig csak álmodozok.

2010. szept. 4. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
17évesen már dolgozhatsz valamit ha időd engedi, nemtom mit csinálsz.. talán megpróbálhatnál egy albérletbe költözni vagy valami és kialakitani a saját kis világodal, egy uj életet kezdeni
2010. szept. 4. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Csak és csakis akkor fognak szeretni, ha TE MAGADAT elfogadod, éa ha SZERETED MAGADAT. Ezért nézz gykran a tükörbe,és mondd: szeretem ezt a személyt, akit itt látok, szeretm magamat. A magad iránt érzett szeretet kisugárzik, mások is észreveszik rajtad, hogy szeretetre méltó személy vagy.

Másik gyakorlat, hogy (miután már a magad szeretetében jó vagy) SZERESS MÁSOKAT. Ne válogass, hogy kit szeretsz, kit nem, szeress mindenkit feltételek nélkül. Ha a legkellemetlenebb emberekre is tudsz szeretettel godnolni, ez sugárzik rólad, és látják rajtad, hogy szereted őket, ők is szeretni fognak. Próbáld ki, és gyakorold. Ez tuti recept.

2010. szept. 4. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!