1/18 anonim válasza:
Rövidtávra igen hasznosak lehetnek.
2/18 anonim válasza:
Semmi.
A gyakorikerdeses olvastam egy viccet hogy az apáca megszökött a zárdából. Mikor visszatért a priorissza kérdezte hol voltál leányom, prostituált voltam válaszolja, erre elájult a nő. Mikor magához tért megint megkérdezte hol is jártál eddig leányom, hát prostituált voltam. Erre a priorissza keresztet vet magára és azt mondja:
Hama Istennél és a Szent Szűzanyának hogy nem protenstáns voltál. Amikor olvasom ezt a viccet keresztény Reformátusként elröhögöm magam. D....inkább látná prostikent mint profiként....
3/18 anonim válasza:
Kedvelem őket. Csak dolgozhatnának kicsit olcsóbban. Azért hogy szétrakja fél órára 15-18 ezer kicsit sok.
4/18 molnarmarcell21 válasza:
Sajnálom őket, mert jellemzően áldozatok.
5/18 anonim válasza:
Semmi, tisztességes dolog. Azt és akkor kapod amiért és amikor fizetsz. A legtöbb vállalkozó példát vehetne róluk.
6/18 anonim válasza:
Egy kicsit másféle munka, mint a többi... bár sok olyan munka van még, ahol a testét használja az ember, ami előbb-utóbb tönkre is megy ebben.
9/18 anonim válasza:
Vajon törvényszerű, hogy minden prostituáltnak legyen stricije? Olyan nem lehet, hogy egy lány csak önállóan, a saját praxisára csinálja?
10/18 anonim válasza:
Én nagyon kedvelem őket.
9
Ma már a hagyományos értelemben vett strici elég ritka. Igazából csak a balekok azok akik nem saját zsebre dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!