Ma este mentem volna valahova, elindultam (, de visszafordultam és hazajöttem) de olyan ruhában voltam ami nem illik oda ahova mentem volna, és a végén nem mentem el mert zavart engem és tudom hogy más is furán nézett volna rám?
Figyelt kérdés
Ez nem normális. Vagy igen? miért zavar az ilyen ?2010. szept. 3. 22:21
11/12 anonim válasza:
Bocs, de ez egy kicsit vicces:D Miért nem öltöztél akkor át? És miért kell olyan ruhát felvenni amit tudod hogy nem odaillő? És miért féluton jut eszedbe? Számomra ez érthetetlen.
12/12 anonim válasza:
Én értem, de tényleg, miért nem öltöztél át? Amúgy szerintem nem az számít milyen ruhát veszel fel, csak hogy tiszta, vasalt legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!