Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Halottak napi kérdés. Ki...

Halottak napi kérdés. Ki hiányzik nektek a legjobban? Nekem az édesapám, aki öt hónapja hagyott itt minket.

Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyai nagyapám. 10 éve lépett le, egy nappal a szülinapom előtt. Jól kitolt velem. De találkozunk még és majd kártyázunk újra és sakkozni is fogunk :)
2021. nov. 1. 17:02
 2/9 Metionin ***** válasza:
45%
Nekem a kutyám. Augusztusban halt meg.
2021. nov. 1. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Nekem anyukám, 3 hónapja ment el☹️
2021. nov. 1. 17:34
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
A kutyám
2021. nov. 1. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamám. Bele se merek gondolni milyen lesz, ha a szüleim hagynak itt.
2021. nov. 1. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám, szerdán halt meg.
2021. nov. 1. 18:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Őszinte részvétem a szülőkért, nagyszülőkért.
2021. nov. 1. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Apu testvére. Felnéztem rá, agyilag egy szintén voltunk és tetszik hogy a férje katolikus volt de rákényszerítették a protenstans vallásra. Nem engedte hogy imádkozzon Szentekhez, hirdjon keresztet,misére menjen. Így a férje ment veje meg a lányával.a református templomba és a refi pap temette el.

Meg azért is hiányzik mert én nem is vele hanem.a lányával tudtam kijönni jobban és mióta meghalt a lányát mert sérült, kisemmiztek teljesen és teljesen elzűllött. Olyan állapotban van ahol lakik hogy nem merjük beengedni mert képes lopni is, ha nem ő akkor az akivel él.

De míg élt a nagynéném.addig a lánya rendben volt és hárman beszélgettünk, én meg a nagynéném vittük a témát. Ha vallási dolgokról volt szó főleg én. A lány meg ment utánunk mert ő nem tudott témát. Eggyütt röhögtünk hárman az ortodoxokat hogy ikonokat csókolnak. Meg más ilyen dolgokat. A nagynenemmel azért egyeztek kevésbé mert mindketten vittük.a témát és 2 dudás nem fér meg egy csárdába.

2021. nov. 1. 21:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Bodri kutyám nagyon hiányzik. Bodri jobban szerettem mi T a nagynéném. Mert nagynéném meg a lánya engem is Pogánynak néztek engem is míg 14 éves nem lettem és nem urvacsorazhattam vegre és mondták is.Meg azt hitték jobban tudják énekelni a zsoltárokat mint én holott én a dallam szerint énekelek és ők nem, hanem egészen más hangon énekeltek. Meg volt hogy összevesztünk és 6 hónapig nem beszéltek velünk.

Mi voltunk az egyetlenek, főleg én meg apu mert neki a testvére volt aki elviseltuk őket.

De Bodri kutyám mindig őszintén szeretett és soha nem bántott semmivel. Sőt, érezte hogy fékek a kutyáktól és sokáig nem ugatott aztán csak fokozatosan kezdett hogy szóljak meg. Érezte a félelmet és nem agresszív lett hanem szelíd hogy engem szoktasson magához. Soha nem volt olyan szelíd kutyám mint ő. Mindenkivel játszott aki hozzánk jött és csak akkor ugatott ha mondtuk hogy ugasson.

2021. nov. 1. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!