Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehetne tenni az ilyen...

Mit lehetne tenni az ilyen nyilvános WC -ben ólálkodó, aberrált elmebeteg ellen?

Figyelt kérdés
Már évek óta feltűnt nekem egy alak, aki nagy forgalmú bevásárlóközpontok WC -iben "űzi" sajátos szokását. Folyamatosan ott lézeng, cselleng a férfi WC -k közelében; bemegy, úgy tesz mintha vizelne, nézegeti az ott piszoárba végzők nemi szervét, közben próbál egyesekkel szemkontaktusba kerülni, majd akiről úgy véli hogy talán bevállalná, halkan meg is kérdezi, hogy leszophatja -e. Egy idő után kimegy, flangál kicsit a bevásárlóközpontban nem messze a férfi WC -től, majd visszamegy és folytatja. A kérdést azért tettem fel, mert számomra egyrészt sokkoló látni, hogy ilyen beteg, undorító bélférgek egyáltalán léteznek, másrészt azért elég feltűnően csinálja ami csinál, ezért ez már valahol zaklatásnak, közszemérem sértésnek is betudható. Egy 50 év körüli, középmagas, vékony, Hókuszpók jellegűen kopasz, szemüveges, hétköznapi, bár inkább szegényesebb öltözetű, inkább ronda mint átlagos külsejű alakról van szó. A helyszín: Győr-Moson-Sopron megye, sok éve Sopronban tűnt fel nekem pár helyen (Interspar, Tesco), tegnap pedig épp a Győr Plaza WC -jében és annak környékén láttam, úgy 19:30 körül. Van még valaki rajtam kívül, akinek feltűnt már valahol ez az alak? Mit lehetne tenni ez ellen? A kérdés komoly, trollok szigorúan kíméljenek.

2021. okt. 30. 22:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Bennem is felmerült az, amit a 10-es ír, csak azért nem írtam be, mert a férfiak túlnyomó része nem csinál ilyet a nőkkel, ahogy túlnyomó részük a kérdésben szereplő melegre sem hasonlít. Ugyanakkor a hozzászólások megmutatják, hogy a férfiakat érő szexuális zaklatást még annyira se veszi komolyan a társadalom, mint a nőkét...
2021. okt. 31. 01:22
 12/22 anonim ***** válasza:
4%
Hát ne vedd elő, akkor nem tudja stírölni. Pisilj keresztül két sliccgomb között.
2021. okt. 31. 08:01
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

#1; #11 Nem az a megoldás, hogy kitérünk előle. Gondolj arra, hogy esetleg kiskamasz gyerekekkel kezd ki!

Szólni kell a bizt. őrnek, esetleg följelenteni.

2021. okt. 31. 08:01
 14/22 anonim ***** válasza:
8%
13# Mit mondasz az őrnek? Hogy a wc-n egy úr megnézte a fütyimet és tegyék ki a plázából (miután jól elverték)? Mit mondasz a rendőrségen a feljelentéskor? Hogy egy úr a plázában megnézte a fütyimet, megkérdezte elfogadok-e tőle egy szexuális cselekményt, én nemet mondtam és ment mindenki a dolgára?
2021. okt. 31. 11:05
 15/22 anonim ***** válasza:
97%
#14 Elvben igazad van,de ha nem azt mondod, hogy megnézte, hanem hogy rendszeresen bámul, és a gyerekekre hegyezed ki, lehet, hogy foglalkoznak vele.
2021. okt. 31. 15:35
 16/22 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
97%

szatir

ferfiszeplosito

Igen ha nem felnottekkel is tortenik ez akkor mar jobban felephetnek ellene

nem biztonsagi ornek kell szolni hanem hivatalos lepeseket tenni

oroktol inkabb informalodni lehetne arrol amirol itt akartal hogy tudnak e rola

azt te iteld meg erdemes e hazudni hogy "pedo" mikozben valojaban egyaltalan nem az csak egy aberralt homo

2021. okt. 31. 16:40
 17/22 anonim ***** válasza:
85%
Á az semmi. Azt lattatok volna mi történt amikor a ( vérszerinti román) anyai részről való féltestvéremmel voltunk találkozni Kolozsváron. Felszálltunk a hazefele tartó vonatra Kolozsváron ahol velünk szembe volt a WC amin nem volt ajtó. Állt a vonat,bement egy ember, levetette a gazdáját és a vécédeszkának rázta a ....értéket nőjét és közbe nézett hátra kik nézik. Úgy röhögtem hogy anyu mondta üljünk el. De elkezdett megindulnak a vonat és a razogato ember ugrott lefelé. Nem akart ő menni sehova csak kirazni. Félig román félig cigány volt.
2021. nov. 1. 21:31
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Olyan embernek kellene szólnia a biztonsági őrnek,akivel konkrétan ezt csinálta,egyébként nem fognak tudni mit kezdeni ezzel az információval.De ehhez is kellene legalább két ember,és megmutatni,hogy konkrétan kiről van szó.Enélkül még a rendőr sem tud vele mit kezdeni.
2021. nov. 14. 13:14
 19/22 anonim ***** válasza:
34%

Mit akartok, amikor aberrált, pedofil őrültek rázzák magukat ezerszámra az Andrássy úton, rendőri felügyelettel, nehogy bajuk essék?!

Ugyanabban az időben megjelent a Maros utcában egy magányos, mutogatós pasas, a rendőrök nekifogtak kergetni, elkapták, és közszemérem sértés miatt eljárást indítottak ellene.

2022. aug. 15. 03:46
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
#17 Tavaly november óta nem merem megkérdezni, de abból, hogy látod valakinek a faszát, hogy lehet megmondani, hogy félig román, félig cigány az illető?
2022. aug. 15. 05:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!