Oroszok miért ilyenek? Vagy csak én tapasztaltam ezt?
Figyelt kérdés
Voltunk már több hotelben is nyaralni,Tunéziában,Egyiptomban pl és mindig az oroszok csinálták a fesztivált. Az étteremben nem birtak viselkedni,normálisan enni,hangoskodtak. Akkor pucéran,IGEN pucéran fürödtek a medencében,nők is,férfiak is. Innivalót csak 10 órától lehetett volna kérni,de nekik már reggel nyolckor kellett vodkát adni.Este pedig a diszkóban olyan részegre itták magukat,hogy odahánytak,elaludtak,volt amelyik be is csurgatott részegségében vagy egyszerűen csak nem találtak bele a kulcslyukba,másokhoz kopogtattak,hogy engedjék be őket...Valakinek van normális orosz ismerőse?Vagy csak amikor elmennek nyaralni,akkor ilyenek?Bocsánat,nem vagyok rasszista és nem szeretnék senkit megbántani,de ez feltűnt az oroszokkal kapcsolatban.
Nem tudom, nekem sok olyan dolog pl a feketékkel tűnt fel ami nem tetszik...
Nem mindegyik ilyen szerintem, csak nagyobb százaléka mint más népeknek, és ott nálunk viszonylag megszokott már gondolom xd
2021. okt. 26. 21:20
2/10 anonim válasza:
Vodka
2021. okt. 26. 21:23
3/10 anonim válasza:
Én nem ilyen oroszokkal találkoztam. Ott se egyforma mindenki.
2021. okt. 26. 21:29
4/10 anonim válasza:
Tesóm régen a Balaton parton dolgozott, több hotelben is. Volt ott minden nép, de a németekkel volt mindig baj. Folyton részegek voltak, szemeteltek, sörös üvegeket törtek össze, ablakot, üvegajtót törtek be, összehányták a hotelt, lehugyozták az épületben lévő cserepes növényeket stb. Ennyiből a németek se jobbak.
Anyósom Oroszországból jött és az édesanyja is ide költözött pár éve. Inni és bulizni tudnak, azt nem tagadom, házavatón a néni konkétan az asztalon táncolt. 😄 De ennyiből bármelyik népre rá lehet aggatni. Nyaralásnál meg pláne lazít az ember és sokan túlzásokba esnek.
2021. okt. 26. 21:41
5/10 anonim válasza:
Egyszerű, nyaralásnál a többség egy kicsit elengedi magát. De amúgy tényleg nem csak az oroszok ilyenek. Német, angol turisták szintén gyakran ilyenek.
2021. okt. 26. 22:43
6/10 anonim válasza:
Az oroszok józanul is elég bunkók tudnak lenni. (Előfordul velük is, hogy józanok).
2021. okt. 27. 09:21
7/10 anonim válasza:
Ha Egyiptom alatt az ilyen húsz éve épült üdülővárosokat érted, az egész Európából ezt a proli réteget vonzza, csak az oroszok vannak a legtöbben, ezért feltűnőbbek. Ha bármi olyan egyiptomi városba mész, ahol úgy ötven kilométeren belül van egy múzeum vagy ókori műemlék, akkor az oroszból se azt a réteget vonzza, ahol Szása bebaszva kurjongat, Natasa meg tangában táncol az asztalon.
2021. okt. 27. 13:29
8/10 anonim válasza:
Tudod, milyenek a tipikus oroszok? Olyanok, akik biztos nem röpködnek Tunéziába. Örül, akinek van egy nem penészedő, erkélyes panellakás. Talán nem a rendszerváltás fertőjében kitollasodott újgazdag bunkó tolvaj söpredéke alapján kéne megítélni egy-egy nemzetet.
Magyarokról is biztos szépeket gondolnak egy-egy ilyen dalmáciai jachtparádén...
2021. okt. 28. 23:35
9/10 anonim válasza:
Prágai, külvárosi szállóban találkoztam velük. Nem a felső tízezerből voltak, elégbunkón viselkedtek.
Sokszor jártam Moszkvában, tapasztalatom szerint a svájciak kulturáltabbak, ápoltabbak.
2021. okt. 29. 09:02
10/10 anonim válasza:
#8 Tunézia mondjuk pont nem „rendszerváltás felhőjében kitollasodott újgazdagok” nyaralóhelye, simán középosztály, ahogy Hurghada is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!