Mi az a Partyarc? Hogyan lehetek énis partyarc?
Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 08:09
11/12 anonim válasza:
14:30 Amit írtál félig meddig igaz mert én is partyarc vagyok és tényleg lenézek pár embert amiatt mert nem jár partyzni de csak azért mert régebben ők is partyarcok voltak de valahogy leálltak és engem szidnak hogy miért bulizok még mindig. Egyébként én szeretem ezt az életstílust mert szeretem a figyelmet és azt hogy ismert vagyok. Ha úgy érzed hogy elég pörgős vagy és ha már világos van akkor is képes vagy bulizni ajánlom neked ezt az életformát mert nagyon király :D
12/12 A kérdező kommentje:
én igen, kisebb partyarc vagyok és énis nagyon élvezem ezt az életformát :)
tegnap meg ma nem mentem suliba betegség miatt :( délután környékén alig 5 perc alatt már 5 osztálytársam érdeklődött utánam :) és hiányolnak :D
2010. szept. 10. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!