Mi értelme volt a királyi főkóstoló létezésének?
Vágom, hogy a főkóstolók azért kóstolták meg az ételeket, hogy tudják, nem mérgezett-e. De mégis ki a fene akarná úgy megmérgezni az uralkodót, hogy tudja, a méreg még azelőtt kitudódik, mielőtt a király elé kerülne az étel?
Ha pedig egy később ható méregről beszélünk, akkor mi értelme a királyi főkóstolónak?
Régen nem bonyolították annyira túl a dolgokat, mint manapság! :-)
Másrészt meg nézzük a jobbik oldalát, így mind a királyi főkostoló + a király is meghalt, a lényeg a darabszámokon van! :-)
inkabb arra gondolok hogy kulonlegesek voltak
nagyon jol erzekeltek izeket
igy megereztek a mergeket hamar
kicsi etelbol es kikoptek
Miert a kiralynak kelljen izlelgetni kopdosodni ha megteheti mas
igy a lassan hato mergek is kiszurhetobbek
mellesleg a fokostolo masik fo celja az volt hogy ne kapjon borzalmas eteleket italokat se a kiraly, megiscsak o az elso a kiralysagban, egyen rosszizu eteleket? Ami itt jon kepbe az az hogyha romlott az etel azt is megerzi, ahogy az is kiderulhet mellekizekbol hogy betegseget okozhat e (mocsok es szinten romlas miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!