Milyen az élet Albániában és Koszovóban? Milyen tapasztalatok vannak?
Figyelt kérdés
Aki esetleg élt ott.
Milyenek ott az emberek/ a közösség (?) Tudom nem lehet általánosítani. Milyenek a férfiak, nők (?) mind külső (ha van valami különlegesség amit eszre vettetek és ott gyakori) mint belső is érdekel. Életvitel stb
2021. szept. 19. 21:50
1/1 Luna2 válasza:
Hello nem tudom aktualis e a kerdes meg ,,,,4 honapja vagyunk koszoviba ..Azt tudom mondani az eddigi tapasztalatok alapjan az emberek kedvesek segitokeszek ,a fiala koszovoiak nagyon szeretik a kulfoldieket ,jok a kavezok olcson lehet enni barmit van centrum plaza ahol vasarolhatsz szinte mindent lehet kapni ,fodrasz szoli mukorom olcso ,a gyerekeket nagyon szeretik .. a fovarosba barhova mesz taxival par euro csak telefonon lehet taxit hivni ,,nem nagyon allnak meg ..Az emberek nagyon kulonbozoek a varosiak sokkal modernebbek a nok sokfelek vannak szep fiatal lanyok akik kihivian oltoznek cici kint stb vannak a vallasosak akik kendot hordanak ..a ferfiak altalaban normalisan oltoznek sokan tudnak par szot magyarul ...koszovo nagyon sokszinu sokfele ember van alltalaban muzulmanok de karacsony elott 2 honappal az egesz varos kavezok plazak minden fel van diszitve ..most hirtelen ezek jutottak eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!