Amikor egyedül felnőttként (új munka) külföldre költözöl, hogy szerzel új helyi barátokat?
pl munkahelyet leszámítva.
Helyi magyarok által szervezett események, esetleg pl eljársz egy keresztény expat közösségbe.
Van más tipp, ami hasznos lehet ilyenkor?
Velem kicsit más a helyzet, ugyanis anno egyetemre költöztem ki, de hátha így is hasznos lesz a válaszom.
Az egyetemet (és az itteni közösségeket) nem írom, hiszen a munkahelyet te se vetted most számításba. Elég sok érdeklődésem van, így ezekből indultam ki. Csatlakoztam egy filmklubhoz és egy túracsoporthoz, ahol már több embert megismertem és néha még általuk is ismerkedtem. Mindig eljárok különböző rendezvényekre, kiállításokra és ezeken is lehetséges új embereket megismerni.
Sose kerestem kifejezetten a magyarok társaságát, így a mai napig csak elvétve találkozok eggyel-eggyel. Viszont a legtöbb országban vannak nemzetközi társaságok vagy egy-egy nemzethez köthető klubok, ha szeretnél magyarokkal találkozni ilyeneknél próbálkozz. Ajánlom ennek az oldalnak a böngészését:
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!