Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért olvasom a sziklavárt...

Miért olvasom a sziklavárt szilvalekvárnak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 08:08
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem ezért:

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a btűek egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és ultosó bteűk a hölyeükönlneegyek. A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porlébma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalsnuk el mniedn bteűt mgaát, hneam a sózt eszgébéen.

2010. aug. 31. 09:05
 2/9 anonim ***** válasza:
1. ez nagyon jó!
2010. aug. 31. 09:08
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

:) és tényleg!

de miért van, hogy a párom elég sokszor félreolvas ilyen szavakat? míg én csak néha-néha?

2010. aug. 31. 09:34
 4/9 Bocipók ***** válasza:
Mert dislexiás. :(
2010. aug. 31. 09:43
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
lehet benne valami. biztos csak enyhén, iskolában nem vették neki észre. már 26 éves. de megcsinálta az egyetemet, jó munkaerő. talán jobb is hogy ezt nem tudatosították benne. akkor lehet, hogy komplexusa lenne miatta
2010. aug. 31. 09:55
 6/9 anonim válasza:
első ez nagyon jó:)
2010. aug. 31. 12:44
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Első vagyok. Egyébként ez a villámolvasás elsajátításának alapja. Ez tanulható. Kb. 5 perc alatt kiolvasható egy könyv, és simán emlékszik az ember a tartalmára. Nagyon érdekes dolog.
2010. aug. 31. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek: valószínűbbnek tűnik neked a szilvalekvár szó, vagy csak könnyebben jut eszedbe, és értelmesíted a sziklavár szót.

Velem is voltak ilyenek, szalmiákszesz helyett szalámiákszesz, szilícium helyett szicílium. Megtartottam a legtöbbet, mert viccesek. Egyébként tényleg diszlexiás vagyok.

2010. aug. 31. 16:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Variációk:

1. Mert nem az olvasnivalón jár az eszed.

2. Mert vak vagy, látásproblémáid vannak.

3. Nem tudsz olvasni! XD

2010. szept. 7. 16:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!