Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van aki még nem érti miért...

Van aki még nem érti miért utálják a tanárokat?

Figyelt kérdés

[link]

Milyen emberdög az ilyen? Tele van ilyen beteg emberekkel a tanári állomány. Volt "szerencsém" nem egyhez!

2021. szept. 8. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Ne általánosíts! A tanárok többsége tisztességes és szinte éhbérért tanítja a gyerekedet. Idióták meg minden szakmában vannak (felülreprezentált a számuk a politikusok körben 😂).
2021. szept. 8. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Jaj, most egy db tanár lehet, hogy nem optimálisan kezelt le egy gyerekek köze beszabadult kóbor kutyát, ebből nem kéne általánosítani.
2021. szept. 8. 22:24
 3/10 anonim válasza:
93%
A problémás tanárokkal az a baj, hogy szivatják a gyerekeket/felnőtteket. Ez egy kiugró eset egy állat bántásáról, ez más cucc.
2021. szept. 8. 22:43
 4/10 mindentudó99 ***** válasza:
69%
Ha meg megharap egy gyereket azzal lesz tele a média hol vannak ilyenkor a tanárok. Miért nem vigyáznak a gyerekekre. Látni kellett volna az esetet ahhoz hogy pontos véleményt lehessen mondani.
2021. szept. 8. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

Én a 90-es 2000-es években jártam iskolába, és a tanárok legalább fele kegyetlenül verte a gyerekeket, egy kisebb része csak kicsit verte a gyerekeket, és volt egy nagyon kis rész amelyik nem.

Legalább feléről bármikor el tudtam volna képzelni, hogy az állatkínzás a hobbija.

2021. szept. 8. 22:49
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
#6 abból kiindulva, amit ideböfögtél te a 90-es években max terv lehettél anyád fejében.
2021. szept. 8. 23:18
 7/10 árokpart válasza:
64%
A 90-es években már egyáltalán nem volt ilyen. Pont akkor volt igazából a legnagyobb szabadság a sulikban. A múlt rendszernek már vége volt, az új még nem állt fel a középsulik olyanok voltak mint a szívtipró gimi című filmben. A tanárok abszolút nem avatkoztak be a gyerekek tini életébe kivéve hacsak valami kirívó eset nem történt. Általános suliban olyan szrelmi életet éltünk mint a felnőttek a filmekben. Így volt mert átéltem.
2021. szept. 8. 23:23
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
8) Nekünk a 2000-es èvek elejèn mèg körzővel bögdöste a fülünket az oroszból átkèpzett nèmettanár, annyiszor ahány szót nem tudtunk a szódolgozatban.
2021. szept. 8. 23:56
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Én is alá tudom támasztani, hogy mentálisan, pszichológiai szempontból teljesen alkalmatlan tanárokkal van tele az oktatás. Én is megtapasztaltam diákkoromban.
2021. szept. 9. 11:12
 10/10 anonim ***** válasza:

30as éveim elején járok, és így visszagondolva a tanáraim kb. 80%-a alkalmatlan volt a tanításra. az énektanár taslikat adott, a tornatanárnő dettó, az felsőm ofőm meg amikor mosolyogtam órán, kitalálta, h rajta nevetek :D

a magyar oktatási rendszer megbukott, ez már világosan látszik,el kell engedni a dolgot, mert javulásra semmi esély.

egyébként meg mérnöki területen dolgozom, és tudnék mesélni a tanár ügyfeleink szellemi szintjéről ( programozó öcsém is). lehet vmi abban, h abból lesz tanár, aki komolyabb szakra/versenyszférára alkalmatlan:

-semmi értelmeset nem tudnak kinyögni a „lusták a fiatalok, nem olvasnak” mantrán kívül.

-gőzük nincs arról, hogy más fejlettebb országokban milyen oktatás, melyek a magyar oktatási hibái

stb stb.

ergo olyanok, mint akik buborékban élnek. nyivákolnak folyton, de az iskolán kívül semmiben nem emelkednek ki az átlagból.

2021. szept. 21. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!