Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy külföldinek segítek...

Egy külföldinek segítek magyart tanulni. De hogyan kellene a következőt közölni vele?

Figyelt kérdés

Most legutóbb úgy írta alá a levelet, hogy " see u havercsaj". Hogyan közöljem vele, hogy ezt a szót használni nagyon ciki és nincs is értelme?

Jár magyar órára is, az egyetemen kell, tehát én nem tanítottam eddig neki túl sok dolgot, nem is tudom hol halhatta ezt, kitől? Egyetemen csak nem tanítanak neki ilyet?!

Még szeretnék valamit kérdezni: "kitty"-zik meg "beauty"-zik, de nem azért találkozom vele, mert randizni akarok vele, csak szimplán segíteni nyelvtanulásban. Nem tudom, hogy neki is lejött-e vagy mit akar?

2010. aug. 30. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
tehát ő egy fiú?
2010. aug. 30. 22:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, havercsaj, fel van adva a lecke! :)
2010. aug. 30. 22:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, fiú.
2010. aug. 30. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
nem kell neki mondani hogy ciki csak azt hogy nem használjuk ő úgy se érti
2010. aug. 30. 23:55
 5/6 anonim ***** válasza:
magyarázd el neki hogy ne mondja ezt, akkor nem fogja mondani! am angol nyelvű?
2010. aug. 31. 00:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk: "Bocsi, hogy ezt mondom, de nálunk ezt a szót olyan emberek használják, akik azt hiszik, hogy ez menő, jópofa. Ez a szó zavarja a normális lányokat."
2010. aug. 31. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!