Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Életemben először mennék...

Életemben először mennék angol nyelvű networking eseményre, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Angolul szerintem beszélek, megértem magam, nincs vele gond, viszont még életemben nem nagyon voltam üzleti networking eseményen. A célom igazából az, hogy beleszagoljak valami ilyen eseményre, de be vagyok tojva. Mit tanácsoltok első alkalomra? Különösebb üzleti célom jelenleg nincs a dologgal, egyszerűen érdekelnek az emberek, kíváncsi vagyok.
2021. szept. 7. 14:33
 1/2 A kérdező kommentje:

Hihetetlen, de én pont ebben a cipőben vagyok, szinte tökéletesen leírtad az érzelmi állapotom.

Holnap reggel megyek, nekem sincs célom, csak kíváncsi vagyok a közegre. Próbálom nem túlparázni, illetve egyszerűen felkészülni, általában ezek a vezérfonalak úgyis:

- ki vagyok, honnan?

- mit csinálok, mi a projektem?

- mihez keresek segítséget?

- kinek tudok segíteni?

Első alkalommal én ezt kicsit tompítani fogom, pl mihez keresek segítséget: inspiráló közeget keresek, szórakoztató módon szeretnék nyelvet tanulni, ilyesmi.

neked hogy ment?

2021. szept. 8. 22:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Na bazz, annyira fáradt vagyok, hogy kutatok networking témában és válaszolok a saját kérdésemre. Azt hiszem ideje kikapcsolni a netet és aludni.
2021. szept. 8. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!