Ti mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Előrehozott érettségit szeretnék tenni angolból ,illetve informatikából. Az írásbelik tök jól sikerültek (angolnál annyira nem,ott csak 87 pontom lett,viszont infónál 102).A két szóbelivel pedig tudok javítani(3 pont angolból--4-es,18 infóbol--5-ös).

Viszont itt kezdődnek a gondok:mivel alapvetően nem vagyok túl beszédes(mert ideges leszek ,ha nekem kell beszélnem) így nem tartom valószínűnek ,hogy az elvárt pontok meglesznek.

Elég sokat tanultam,viszont attól félek,hogy ideges leszek felelet közben,és csak dadogok a tanáraimnak össze-vissza.

Ti is idegesek voltatok érettséginél? Ha igen ,hogyan oldottátok fel a stresszt?

Kérek mindenkit,hogy komoly válaszokat adjon(pl:az "igyál meg egy pálinkát" típusú tanácsokat hanyagoljuk)

2018. jún. 17. 21:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én gondolatban mindig azt csinálom, hogy a tanárok helyébe képzelem a barátaimat/ családtagjaimat és így már jobb. Illetve úgy próbálom felfogni mintha mesélnék nekik arról a témáról és nem vizsgáznék.:)

Sok sikert!

2018. jún. 17. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!