Néptánc próbákra milyen harisnyát ajánlotok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 17:15
2/12 A kérdező kommentje:
Igazán köszi, egyes! Akkora segítség vagy! :)
Használható válaszokat várok. Pl milyen márka?
2021. aug. 29. 19:24
3/12 anonim válasza:
Nagyon szívesen! :))
Az egyes voltam, és a hármas is én vagyok. Egyelőre csak én vagyok ketten itt. :D
4/12 anonim válasza:
Néptáncra fehéret illik. Például "Lady Kamra 40 DEN Microfibra". (A fehérre az van írva, hogy bianco.)
5/12 anonim válasza:
Minek próbára harisnya ? A cipőt vedd fel egy zoknival és kész, teljesen fölösleges harisnyával vacakolni, semmit nem fog azon múlani.
6/12 A kérdező kommentje:
Igen, köszi utolsó, utólag rájöttem, hogy a zokni és cicanadrág+szoknya kombó jó lesz, nem vacakolok a harisnyával. Csak zsigerből jött, hogy szoknya, és akkor azt csak harisnyával lehet hordani.
2021. aug. 30. 19:40
7/12 anonim válasza:
De minek cicanadrág ? Fázol tánc közben ? Vagy szereted ha mindenképp tapad valami a lábadra ?
8/12 A kérdező kommentje:
Úgy komfortos. Valamilyen nadrágot mindenképp akarok a szoknya alá venni. Remélem, nem probléma. :)
2021. aug. 31. 10:13
9/12 anonim válasza:
Rendben, csak a cicanadrágot hosszú póló nélkül ne hordjad....
10/12 A kérdező kommentje:
Kizárólag szoknya alá terveztem...nem vagyok elvetemült ennyire.
2021. aug. 31. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!