Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hány éves korig akarsz élni?

Hány éves korig akarsz élni?

Figyelt kérdés
Én személyszerint addig szeretnék élni,mig nem betegeskedem nagyon és nem vagyok másoknak kiszolgáltatva..!Annál rosszab nincs sztem mikor már valaki idős korára nagyon kiszolgáltatott lesz,és várja a megváltót,ebből áll a napja..
2010. aug. 30. 12:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

anyám pasija 65 éves, és simán letagadhat 10et . dolgozik, színházba járnak, utaznak, van hogy elmennek koncertre :D

a papám 75 éves koráig dolgozott. 80 évesen halt meg.

a 80-85 sztem elfogadható.

de ismerek olyan nénit, aki lassan 90 éves, és 70nek se mondanám.

ha jól tudom tartani magam, és nem vagyok a családom terhére, akkor akár a 100at is bevállalom. olyan jó, amikor a sok unoka, dédunoka körbevesz :)

most vagyok 23.

2010. aug. 31. 11:50
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor gondolkoztam ezen, de voltam már életveszélyben és akkor éreztem meg, hogy nem akarok meghalni, még annyi minden hátra van.

Szerintem idősen is ezt fogom érezni. Ameddig lehet élni akarok, vigyázok magamra, hogy olyan legyek, mint párom nagymamái, akik 85 évesek és a korukhoz képest önellátóak, épek mentálisan is!

Az egyik netezni tanul, és marha jó elekrtonikai cuccai vannak, élmény nézni a kis nagymamát, ahogy a kedvenc koncertjein elpityergi magát a minőségtől, mindentől. :)

Félek az biztos, remélem sikerül jó időskort is összehoznom. :)

20/L

2010. aug. 31. 12:19
 23/26 anonim ***** válasza:
74%
Amint látom, hogy no way out, pisztoly a fejhez és viszlát!
2010. szept. 3. 15:25
 24/26 A kérdező kommentje:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:25

Privát e-mail a válasz írójának

Minden jót!:D

2010. szept. 3. 18:28
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez hangulatfüggő.Zömáben elfásult közöny,kiábrándultság,ambicióvesztés árnyékolja be az életemet F.25 ként, már. Általában tehát azt mondom hogy legkésöbb 50 éves koromban óhalytok exitálni. Egyrészt mert addigra már mindent megunok kb, másrészt vagy sikerül addigra mindent elérni amit még kéne,vagy nem, onnattól már késő kapálózni. Családot sosem akarok, nem szimpatikus a társas együttélés,nekem nem jön be, viszont 50 felett már a kutyát nem érdekel senki sem igazán a szerettein kívül, már nem vágyik az ember arra tulságosan hogy idegenek az útcán megbámulják, elveszti az ember nagy általánosságban a szexuális vonzerejét is, onnattól már azt számoljuk,hogy mennyi van még hátra. Lefele visz az út. Abban a korban már elviselhetetlenül közönyössé válnék, nagyon semmi nem tartana szerintem életben. Megöregedni sem szándékozok.
2010. okt. 2. 06:08
 26/26 anonim ***** válasza:

Na igen, ha az a kérdés, meddig AKAROK élni, az én válaszom is az, hogy örökké. Az már más tészta, hogy egy úgysem valósulhat meg...:D

Csatlakoznék a többséghez. Addig akarok élni, amíg nem leszek kiszolgáltatva másoknak. Ahogy magamat ismerem, ez olyan 70-75 éves koromig lesz rólam elmondható. De elég is addig élni, szerintem. Oké, persze jó lenne dumálni párszor a dédunokákkal, de ha ennek az az ára, hogy képtelen vagyok az önálló járásra, pelenkázni kell és egyedül rohadok valami öregek otthonában (most persze csak sarkítottam), inkább nem kérek belőle. Nekem ez így nem érné meg. Meg amúgy sem nagyon lehet már élvezni az életet 70 felett.

Igaz, ezt még korai kijelenteni 13 éves fejjel, de egyenlőre így gondolom.

2011. júl. 2. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!