Hány éves korig akarsz élni?
anyám pasija 65 éves, és simán letagadhat 10et . dolgozik, színházba járnak, utaznak, van hogy elmennek koncertre :D
a papám 75 éves koráig dolgozott. 80 évesen halt meg.
a 80-85 sztem elfogadható.
de ismerek olyan nénit, aki lassan 90 éves, és 70nek se mondanám.
ha jól tudom tartani magam, és nem vagyok a családom terhére, akkor akár a 100at is bevállalom. olyan jó, amikor a sok unoka, dédunoka körbevesz :)
most vagyok 23.
Sokszor gondolkoztam ezen, de voltam már életveszélyben és akkor éreztem meg, hogy nem akarok meghalni, még annyi minden hátra van.
Szerintem idősen is ezt fogom érezni. Ameddig lehet élni akarok, vigyázok magamra, hogy olyan legyek, mint párom nagymamái, akik 85 évesek és a korukhoz képest önellátóak, épek mentálisan is!
Az egyik netezni tanul, és marha jó elekrtonikai cuccai vannak, élmény nézni a kis nagymamát, ahogy a kedvenc koncertjein elpityergi magát a minőségtől, mindentől. :)
Félek az biztos, remélem sikerül jó időskort is összehoznom. :)
20/L
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:25
Privát e-mail a válasz írójának
Minden jót!:D
Na igen, ha az a kérdés, meddig AKAROK élni, az én válaszom is az, hogy örökké. Az már más tészta, hogy egy úgysem valósulhat meg...:D
Csatlakoznék a többséghez. Addig akarok élni, amíg nem leszek kiszolgáltatva másoknak. Ahogy magamat ismerem, ez olyan 70-75 éves koromig lesz rólam elmondható. De elég is addig élni, szerintem. Oké, persze jó lenne dumálni párszor a dédunokákkal, de ha ennek az az ára, hogy képtelen vagyok az önálló járásra, pelenkázni kell és egyedül rohadok valami öregek otthonában (most persze csak sarkítottam), inkább nem kérek belőle. Nekem ez így nem érné meg. Meg amúgy sem nagyon lehet már élvezni az életet 70 felett.
Igaz, ezt még korai kijelenteni 13 éves fejjel, de egyenlőre így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!