Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A cigányok miért vándoroltak...

A cigányok miért vándoroltak el Indiából?

Figyelt kérdés

Nekik is megjelent egy csodaszarvas? :D

Vajon miért nem volt ott jó nekik, és az indiai népek is annyira elfajzottak, mint az egykori szomszéduk?

2010. aug. 29. 19:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Hát én sem értem, hogy miért utálkodunk. Pedig szerencsétlenek éjt nappallá téve dolgoznak, nem segélyből élnek, rendesen nevelik a gyerekeiket, nem ölnek, kötekednek, rabolnak. Nem kapnak ingyen lakást a magyarok adójából. Egy cigány sincs börtönben. Igazán nem értem, hogy mi bajunk van.
2010. szept. 2. 12:19
 12/18 anonim válasza:
A segélyért. Meg itt lehet élősködni rajtunk ezáltal ők jól élnek én merciben látom őket mindig.
2010. szept. 2. 13:05
 13/18 anonim ***** válasza:

miért utáljuk a cigányokat? miért vagyunk rasszisták?

Édes drága elvakult barátom mentél te végig a zalaegerszegi buszpályaudvaron este 10 után? ez csak egy példa volt a sokezerből

2010. szept. 2. 16:18
 14/18 anonim ***** válasza:

12:19es...

te most pont leírtad minden ellentetjét,azok akkor sem dolgoznának ha az életük föggne tőle,és nemhogy éjt nappallá téve,még napi 1 órában sem!és szerinted van olyan cigánygyerek aki nem lop?akkor milyen jól nevelik őket?

2010. szept. 2. 16:49
 15/18 anonim ***** válasza:

16:49

Azt hittem veszed a lapot. Ironizáltam. Tényleg azt hitted, hogy komolyan így látom a cigányságot?

2010. szept. 2. 19:29
 16/18 anonim ***** válasza:
én annak irtam az egerszegi példát aki 0%ban ad hasznos válaszokat ma 12:11kor irt ha jol emlékszem. lehet hogy ö is parodizált de annyira nem tünik ugy.
2010. szept. 2. 19:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Jó én meg 65%-os kommentjére válaszoltam.
2010. szept. 2. 20:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Magyarok csak abban reménykednek, hogy a cigány nem változik és nomád, vándorló marad. Nos itt maradtak sokan. Méghogy a cigány nem változik...
2011. ápr. 17. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!