Van olyan ember ezen a fórumon, aki a Kaukázusban él vagy élt huzamosabb ideig?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 15:09
2/6 A kérdező kommentje:
Csak túristaként szeretnék eljutni, oda egyenlőre. Melyik országban jártál?
Mennyire biztonságos, bűnözés, milyenek az emberek, korrupció, infrastruktúra, műemlékek, látnivalók, vallás, meg, amit te fontosnak tartasz. Voltak e furcsább helyzeteid ott?
Örömmel veszem, ha szívesen mesélsz.
Ha sz
2021. aug. 16. 19:18
3/6 anonim válasza:
Én "körbehátizsákoztam" a környéket olyan 4 éve, azer kicsit macerás. De irj bátran ha van konkrét kérdés, de ha az előttem szóló élt is ott akkor biztos többet tud.
4/6 A kérdező kommentje:
#3-as!
1-essel még nem sikerült beszélni.
Te melyik országokban és régiókban jártál? Csecsenföld, Karabah, Nahicsevan? Mentél hegyet mászni is vagy inkább a műemlékeket nézted meg? Mi az, amit mindenképpen érdekesnek tartasz?
2021. aug. 19. 18:22
5/6 anonim válasza:
Hát mint írtam macerás Azer túristaként, kell meghívó meg vízum, előre le kell adnod hol szállsz meg aztán beszolnak a helyi hatóságnak hogy megjöttél, erről kapsz papírt azzal közlekedhetsz a következő helyre. A közlekedés elég tré a taxisok nem visznek el akárhová, nem hogy karabakhba, 10km a határtól kitesznek, aztán gyalogolhatsz a sivatagba. Grúzia ehhez képest ok, de az örményekhez csak rajtuk keresztül jutsz át...a gáz helyeket próbáltam kerülni, de se könnyű eljutni oda..amúgy simán megoldható az utazás ha bevállaod...
6/6 anonim válasza:
Ja a műemlékek európai szemmel nem nagy dolgok Örményeké egy fokkal jobb...keress couchsurfing találkozót valami helyi kocsmában,ott találsz egy rakás érdekes arcot aki elmond mit csinàlj vagy kit keress
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!