Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Horogkereszt a kabádon?

Horogkereszt a kabádon?

Figyelt kérdés

Nem egy horogkereszt van rajta hanem japánból egy symbol / hinduból. Csak ugye a magyarok többsége nem ért semmihez ami ázsia/hindu. Végülis ez nem horogkereszt-náci szimbólum mivel az fordítva van csak a magyarok többsége nem tudná ránézésre (énse tudtam elöször)

[link]

És ha megrendelem mivel valakinek kellene azt nem fogják megverni v kitiltani mert a begyöpesedett magyar nem ért semmihez? Mármint fix nácikhoz fogják hasonlítani páran. Ebből lehet probléma?

Sorozatból is van, szülinapra adnám.

#tokyo revenger
2021. aug. 13. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akármennyire is jó a szándékod, szerintem ne ezt add ajándékba, mert tényleg nem ismerik sokan, még úgy sem, hogy japán írásban van benne.
2021. aug. 13. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:

"csak a magyarok többsége nem tudná ránézésre (énse tudtam elöször)"

megválaszoltad a kérdésedet. ne ezt vedd

2021. aug. 13. 22:27
 3/4 Mansour ***** válasza:
Hát szerintem azért, mert a nácik felhasználták a szvasztika egy változatát, nem kellene általánosan tiltani vagy kerülni. Ez egy ősi szimbólum, Ázsiában máig is használják vallási szimbólumként, a nácizmustól teljesen függetlenül. Mindenesetre úgy gondolom (és ez minden más vallási szimbólumra is vonatkozik), hogy csak az használja, aki tisztában van a jelentésével, és legalább valamennyire magáénak érzi a szimbólum által kifejezett tartalmat. Ha csak azért hordaná valaki, mert "jól néz ki", akkor inkább ne tegye.
2021. aug. 14. 09:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat. Sajnos még olyat nemtaláltam ahonnan kilenne szedve az az 1 rész. :(
2021. aug. 14. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!