Hol tudok ilyet bejelenteni a Facebookon?
Van a településünkön egy helyi oldal, ilyen mocskolódó, rááll emberekre, részben politikai jellegű.
Az egyik ismerősömről tettek ki olyan fotót, hogy horogkeresztet photoshoppoltak rá.
Bejelentettem a facebooknak a képet, visszaírtak, hogy nem ütközik szabályba.
Bejelentettem úgy is, hogy leírtam, mi a gond. Visszaírtak, hogy nincs vele gond.
Most akkor ilyet lehet a facebookon, vagy máshogy kéne jelentenem?
3-as:
Azért megnézném ha a te képed lopnák le facebookról és horogkeresztet photoshoppolnának rád, az utcán meg agyonvernének mert azt hinnék náci vagy, akkor is ez lenne a véleményed?
#4:
Azért ennek elég kicsi a valószínűsége. Vagy tapasztalatból beszélsz?
# 4:
Az elég nehéz lenne, mert sem a facebookon, sem máshol nincs fent rólam kép. Aki felteszi a képét, az számíthat rá, hogy ilyesmi is megtörténhet vele. Ez nem azt jelenti, hogy erkölcsileg elfogadhatónak tartom a képek manipulálását és bármilyen célra való felhasználását. Egyáltalán nem az, függetlenül attól, hogy bármilyen törvényben, vagy szabályzatba ütközik-e vagy sem.
A facebook pedig köztudottan ideológiailag elfogult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!