Facebook nélkül nincs életem?
Figyelt kérdés
Nem szoktam facebookozni, de tegnap felmentem és átnéztem az ismerőseim adatlapját és fura érzés szállt meg, úgy érzem, nekem semmi életem nincs (2017 óta nincs semmi feltöltve rólam). Ez a valóság, vagy valami hamis kép? Hirtelen félelem szállt meg, hogy semmi emlék nincs rólam, tehát az életem is semmi, atyaég. Ráadásul úgy tűnik, mintha barátaim sem lennének.2021. aug. 8. 08:58
1/2 anonim válasza:
Mert nem a Facebookon élsz hanem a valóságban, nem a Facebook a való élet
2/2 anonim válasza:
Én se raktam fel körülbelül 3 éve semmit, de nekem ilyen, mint neked eszembe se jutott még. Úgyanúgy ahogy engem nem érdekelnek túlzottan mindenféle ismerősők pl nyaralós képei, úgy szerintem őket sem az enyém. Nekem sokkal jobb érzésem van, ha ránézek valakinek az fb profiljára, és az nincs tele 1000 megosztogatott képpel, szóval látom, hogy nem "az fb-n él". Akit tényleg érdekelsz (család, baratok, stb.), az tudja rólad, hogy van életed és barátaid, a többi emberrel meg felesleges foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!