Jojomojo kérdése:
Nem fura az, amikor a magyarok nagyban utálják a legtöbb szomszédos nemzetiséget és, hogy mennyire elfogadott románozni meg szlovákozni, de amikor fordítva történik ez, akkor már nem mondják, hogy "csak nyugodtan, mi is ilyenek vagyunk"?
Figyelt kérdés
Csak akkor jó ennyire sovinisztának lenni meg széljobbernek, amikor te csinálod, de amikor a másik fél is ilyen az már nem jó.2021. júl. 15. 11:47
1/3 anonim válasza:
Egész életemben utáltam ezeket a turbómagyarokat. Rendkívül primitív népség. Voltam egy ilyen koncerten (azt hiszem romer volt) annyi igénytelen fogatlan embert sehol nem találsz. Ordítják hogy vesszen Trianon meg fegyverbe, de kíváncsi vagyok hányan jelentkeznének önkéntesnek, ha holnap indulnánk visszafoglalni Erdélyt. Meg arra is, hogy szerintük mit kellene kezdeni az ott lakó több millió románnal.
3/3 A kérdező kommentje:
Múltkor olvastam egy cikket, aminek a székely volt a szerzője. Éppen Románia minden baját ecsetelték benne meg ekézték benne a román nacionalistákat (jogosan), akik ugye a politikájukat a magyarutálatra épitik, de a ugyanez ment náluk is. K*rva idegesito ez mindegyik oldalon. Ezt ki kellett mar irnom.
2021. júl. 17. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!