Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Te szemedben melyik szakmána...

A Te szemedben melyik szakmának a legnagyobb a becsülete? Tűzoltók, nővérek, tanárok, politikusok, stb.

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 12:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Tűzoltó, mentős, rendőr.
2010. aug. 27. 16:19
 22/31 anonim ***** válasza:
96%

a sünök elmehetnek a fenébe. azokat nem becsülöm semmire, mert pont azokat aszogatják, akik a 50 helyett 51-el mennek, de a mocskos cigánybűnözőket nem képesek elfogni...

egyébként meg becsülöm a

mentősöket ( nem a pénzéhes sutyerák orvosokat, akik megölték a nagyszüleimet )

a tűzoltókat ( kockára teszik az életüket pár hülye piromán meg gondatlan ember miatt )

tanárok ( de csak amelyik szívvel-lélekkel tanít, és nem kényszerből. szerencsére volt jópár ilyen tanárom)

2010. aug. 27. 16:26
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Tűzoltó.

Én nem tudnám azt elviselni hogy hullát szedjek ki egy roncsból vagy végtagokat szedjek össze az út széléről.

2010. aug. 28. 00:02
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

tűzoltókra, mentősökre, orvosokra én is felnézek, mert hasznos munkát végeznek.

De amúgy a pszichológusokat, meg az ilyen mentorokat. nem kontárokra gondolok.

Jjjja meg a műűűvészeket

2010. szept. 9. 00:46
 25/31 anonim ***** válasza:

A szakmát miért becsülném?

Mert nehéz?

Nehéz a kenyeret is dagasztani, meg a dinnyét kapálni. Dinnyekapálót mégsem írt senki.

Én magát az embert tisztelem, ha szakértelemmel, emberséggel, jól végzi a munkáját!

2010. szept. 9. 00:50
 26/31 anonim ***** válasza:

az attól füg, h milyen vagy benne, pl. ha tanár vagy, és szar, akkor megvetnek, de ha jó vagy akkor tisztelnek, becsülnek.

csináld jól a szakmádat, és meg leszel becsülve

2010. szept. 9. 02:55
 27/31 anonim ***** válasza:
Takarítónő
2010. szept. 9. 11:12
 28/31 anonim ***** válasza:
75%

Hát így elgondolkodva a saját szakmát írtam volna először, de azt csak nem illik :D

Egyébként tisztelem az orvosokat, pláne, aki kemény munkát végez: pl. sebész, onkológus, stb. Azt, aki a markát tartja, azt már kevésbé. Én tisztelem azokat az embereket is, akikre úgymond büszke lehet az ország, pl. a sportolóink, meg tisztelem azokat, akik az ország kulturális életéhez járulnak valamilyen szinten hozzá, pl. zenészek, papok, stb. Tisztelem azokat, akik becsületesen, kétkezi munkával keresik meg a kenyerüket, mezőgazdaságban, élelmiszeriparban dolgozók, mesteremberek (asztalos, stb.), ha érti a dolgát tiszteletreméltó szerintem.

Akit legkevésbé tisztelek, az a rendőr, katona és a politikus.

2010. szept. 9. 14:14
 29/31 anonim ***** válasza:

Tűzoltók és katonák.

Meg a mentősök, orvosok de azok már nem annyira. Megvan a maga oka, sajnos. Nem mindegyik orvos olyan jó, vannak kifejezetten jó orvosok de olyanok is akiknek ez nem való.

A tanárok egyáltalán nem érdekelnek, sőt utálom őket. Persze van normális tanár, de nagyon-nagyon ritka.

2013. febr. 8. 22:08
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
rúdtáncos, prosti
2014. aug. 27. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!