A Te szemedben melyik szakmának a legnagyobb a becsülete? Tűzoltók, nővérek, tanárok, politikusok, stb.
a sünök elmehetnek a fenébe. azokat nem becsülöm semmire, mert pont azokat aszogatják, akik a 50 helyett 51-el mennek, de a mocskos cigánybűnözőket nem képesek elfogni...
egyébként meg becsülöm a
mentősöket ( nem a pénzéhes sutyerák orvosokat, akik megölték a nagyszüleimet )
a tűzoltókat ( kockára teszik az életüket pár hülye piromán meg gondatlan ember miatt )
tanárok ( de csak amelyik szívvel-lélekkel tanít, és nem kényszerből. szerencsére volt jópár ilyen tanárom)
Tűzoltó.
Én nem tudnám azt elviselni hogy hullát szedjek ki egy roncsból vagy végtagokat szedjek össze az út széléről.
tűzoltókra, mentősökre, orvosokra én is felnézek, mert hasznos munkát végeznek.
De amúgy a pszichológusokat, meg az ilyen mentorokat. nem kontárokra gondolok.
Jjjja meg a műűűvészeket
A szakmát miért becsülném?
Mert nehéz?
Nehéz a kenyeret is dagasztani, meg a dinnyét kapálni. Dinnyekapálót mégsem írt senki.
Én magát az embert tisztelem, ha szakértelemmel, emberséggel, jól végzi a munkáját!
az attól füg, h milyen vagy benne, pl. ha tanár vagy, és szar, akkor megvetnek, de ha jó vagy akkor tisztelnek, becsülnek.
csináld jól a szakmádat, és meg leszel becsülve
Hát így elgondolkodva a saját szakmát írtam volna először, de azt csak nem illik :D
Egyébként tisztelem az orvosokat, pláne, aki kemény munkát végez: pl. sebész, onkológus, stb. Azt, aki a markát tartja, azt már kevésbé. Én tisztelem azokat az embereket is, akikre úgymond büszke lehet az ország, pl. a sportolóink, meg tisztelem azokat, akik az ország kulturális életéhez járulnak valamilyen szinten hozzá, pl. zenészek, papok, stb. Tisztelem azokat, akik becsületesen, kétkezi munkával keresik meg a kenyerüket, mezőgazdaságban, élelmiszeriparban dolgozók, mesteremberek (asztalos, stb.), ha érti a dolgát tiszteletreméltó szerintem.
Akit legkevésbé tisztelek, az a rendőr, katona és a politikus.
Tűzoltók és katonák.
Meg a mentősök, orvosok de azok már nem annyira. Megvan a maga oka, sajnos. Nem mindegyik orvos olyan jó, vannak kifejezetten jó orvosok de olyanok is akiknek ez nem való.
A tanárok egyáltalán nem érdekelnek, sőt utálom őket. Persze van normális tanár, de nagyon-nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!