Ha csapvizet vagy vizes tejet injekcíóznak csontig, izomba attól mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 15:51
21/26 anonim válasza:
A fiziológiás sóoldat 10 tömegszázalékos sóoldatot jelent azt hiszem. A szöveti nedveknek ilyen a sűrűsége. Ezt használják injekciókhoz. Ha sima vizet pumpálsz magadba, akkor hipotóniás lesz a véred, mert a víz lágyabb. Ez azt jelenti, hogy a sejtjeid megszívják magukat vízzel és kidurrannak. Elég fájdalmas dolog. Ne csináld. De amúgy ha rajtakapnak, hogy ezt csinálod, akkor mégkomolyabban lekorlátolnak majd. A pszichiáterrel nem beszéltél a diagnózisodról?
22/26 anonim válasza:
Vizsgálat nélkül diagnosztizáltak? Végülis bármi lehetséges, mégha veszett ritka is. Hogy kerültél pszichiáterhez? Miket mondtál nekik?
23/26 anonim válasza:
Nagyon naiv a kerdező... azt hiszi, nem veszik észre az orvosok, h fel van bontva a patikai origi csomagolas...
Amúgy meg 100%-ban hozza a mentalis betegek formájat... nincs betegsegtudata.
24/26 anonim válasza:
A kérdezö havonta legalább egyzser feltesz hasonló kérdéseket, mindenki gonosz, ok nélkül tartják betegnek meg kezelik.
25/26 A kérdező kommentje:
21,22-es, Egyszer voltam idegösszeomlás miatt kórházban és ott egy "pszichiáter 15 percig beszélgetett velem.Aztán a lapomra az írta kis betűs részen hogy paranoid skizofrén.Na most ilyet ennyi idő alatt nem lehet megállapítani + annak tünetei lennének.Akihez járok pszichiáter, annak mondtam hogy nem vagyok és hogy tourette szindrómám, mély depressziós meg pánikbetegség én van, és hogy azokat kezelje antidepresszánsal.Viszont helyette félre kezel pszichés betegeknek való injekcióval.
2021. júl. 11. 10:06
26/26 anonim válasza:
25: ja persze... nyilván neked PhD-d van pszichiátriából, és felül tudod bírálni a szakorvost...
ROTFLMAO
Bizonyos betegségeket fél perc alatt is diagnosztizálni lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!