Ha csapvizet vagy vizes tejet injekcíóznak csontig, izomba attól mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 15:51
1/26 anonim válasza:
Egy jó kis tályog,ha csonthártyát sért még az is begyulladhat. Kinek jut eszébe ilyen baromság?
2/26 anonim válasza:
Persze, kaphatsz valami jó kis fertözést!
3/26 anonim válasza:
A víztől valószínűleg semmi, azt felszívják a szövetek. Természetesen a mennyiségtől függ.
A tej más kérdés, szerintem azzal nem tud mit csinálni a szervezet ezért gondolom berohad és nagyon durva szepszist majd ha nincs kezelve meglehetősen fájdalmast halált okoz.
Egyiket sem célszerű kipróbálni.
4/26 anonim válasza:
Honnan jutott eszedbe ekkora marhasag?
Darwin-díjra pályázol??
5/26 A kérdező kommentje:
Ezt én full komolyan kérdezem. Van egy betegségem ami miatt injekciót kell kapnom.Ezt szeretném én kijátszani, amit az injekció töltöttség cseréjével oldanák meg.
2021. júl. 9. 19:03
6/26 anonim válasza:
5: ???????????
Milyen beetegségre, mit kapsz, amit ki akarsz játszani...???
7/26 A kérdező kommentje:
pszichés betegség, de Annyi a lényeg hogy 3.havonta kemény injekciót kapok, amit ki akarok játszani, mivel tévesen kapom. Teljesen más gondom van mint amire kapom.
2021. júl. 9. 19:11
8/26 anonim válasza:
Ja, persze... Nyilván pszichiáter vagy, és jobban tudod a diagnózist, mint a kezelőorvosod...
Szreintem nem véletlen, hogy kapod azokat az injekciókat...
9/26 A kérdező kommentje:
3-as, 150ml a víz amit izomba adnak injekcióval.
2021. júl. 9. 19:17
10/26 A kérdező kommentje:
8-as, én tourette szindrómát vagyok, viszont pszichés betegnek nyilvánították, vizsgálat nélkül.Tourette szindrómát van hivatalos papírok.
2021. júl. 9. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!