Többször olvastam olyant itt, hogy nincs fennt a rendszeren, meghogy azért van ennyi ismerőse, mert a hamutálat is megjelöli, és ezzel kompenzálja kisebbségi komplexusát. Sőt olyat is már többször hallottam (életből) hogy ez a szám nem jelent semmit.
De akkor az "átlagnak" honnan van kb. 300 ismerőse? Szerintem retenet nagy szám. Főleg úgy, hogy kb. 20 éves korunkban már inkább csak a "közelebbi" ismerősöket jelöljük, pl. egy több hónapig tartó tanfolyamon egyáltalán nem volt mindenki mindenkinek az ismerőse, max egy kettő. Oké, hogy a gyakorinév, ritka név tényező is számit. Mindenki vaktában jelölgetne? Nem hinném, bár én nem hinném, hogy egyáltalán beszéltem volna ennyi emberrel életemben.
300 ismerős szerintem összejöhet. Én 16 éves vagyok, nem járok bulizni, nem is jelölök vissza ismeretleneket, de mégis van ennyi ismerősöm a régi sulim/szakkörök/mostani sulim/szüleim ismerősei miatt.
Nekem kb 600 ismerősöm van. Általános iskolából nagyon sok ismerősöm van bejelölve, aztán gimi, később főiskola. Nagyobb gyerek iskolatársai, azok szüleui, kisebb gyerek ovistársainak szülei, rokonok. A munkám során sok emberrel találkozom rendszeresen, ha valaki bejelöl, mindig visszaigazolom. Szóval könnyű 300 valódi ismerősre szert tenni. Ja, és szerintem én abszolut átlagember vagyok.
2010. aug. 26. 21:21
5/29 anonim válasza:
mármint a nem járok buliznit arra értettem, hogy nem ismerek meg mindenféle embereket egy buli alkalmával, ahogy mások
6/29 anonim válasza:
nekem van egy ismerősöm, kainek 1200 ismerőse van. :) nekem kb 400 van, de én ismerem mindet, nem olyan sok az.
7/29 anonim válasza:
Úgy, hogy ha két ember életében nem beszélt egymással, de pl. egy iskolába jártak, máris ismerősnek jelölik egymást. Vagy egyetlen találkozás/beszélgetés is elég ilyen embereknek, hogy ismerősöket szerezzenek...
2010. aug. 26. 21:23
8/29 anonim válasza:
Azt hittem legalább ezret írsz vagy ilyenek...300 egyáltalán nem nagy szám. Nekem 400körül van és mindegyiket ismerem, persze nem mind közeli, de egyiksem ismeretlen.
9/29 anonim válasza:
Egy nagy baromság az egész!...
Naná, hogy akinek 2000 "ismerőse" van, az alig ismer közülük 20-at, csak sportból mindenkit bejelöl, hogy neki minél több ismerőse legyen.
A fiam pl. 2 nap alatt szerzett 1600 "ismerőst", utána megunta és azóta se néz az iwiw felé... :-DDDD
10/29 anonim válasza:
Szerintem a 150-300 reális. Mert pl. egy 20 éves ember összeszedhet ennyit, az más kérdés, hogy felével nem tartja a kapcsolatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!