Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Létezik szép lúzer lány?

Létezik szép lúzer lány?

Figyelt kérdés

Lehet egyáltalán egy szép lányból "lúzer"? =)

(nem, nem rám vonatkozik a kérdés, mielőtt valaki megkérdezi :) )

2010. aug. 26. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
42%

A lúzer az egy mindenki által másképp értelmezett kifejezés.

Nyilván valamilyen szempontból ha valaki szép, az már eleve nem lehet lúzer.

Lúzer szerintem aki ronda külsőleg, szerencsétlen és nem tud beilleszkedni/alkalmazkodni.

2010. aug. 26. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Igen,én ismerek egyet.
2010. aug. 26. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Igen. Én úgy 23 éves koromig az voltam. Mármint lúzer. Mindig is előnyös volt a külsőm, de nagyon sérülékeny, érzékeny kis valaki voltam, ráadásul totálisan társfüggő. Ezért nem egyszer hagytam, hogy megalázzanak a pasik.

Ennek vége, elmentem pszichológushoz, és most már nem csak szép vagyok, de öntudatos nő is. :)

2010. aug. 26. 18:31
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! :)

második: mitől lúzer az a lány?

2010. aug. 26. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biztos létezik...ez a fajta még mindig sokkal jobb, mint a partiuk.urva. Ha arra gondolsz, akkor én már láttam olyan lányokat, akik nagyon szépek, de nem tarartoznak a menők közé, nem igazán népszerűek...
2010. aug. 26. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A plázacicák és partyqrvák szerint rajtuk kívül minden lány, nő lúzer, külsőtől függetlenül. Akit nem a pénzes pasija tart el, vagy nem váltogatja a pasikat, mint más a fehérneműt, esetleg a szépsége természetes, semmi szilikon, botox, eredeti hajszín, smink nélkül is mutat, az ma már lúzernek számít. De csak a nők/lányok körében. Mert úgy vettem észre, hogy pasik pont őket keresik, ha komoly kapcsolatra vágynak. Viszont így ők is lúzerek lesznek a lenyalt hajú, nőies nyálgépek szemében.
2010. aug. 26. 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy lehet. Ha egy szép lány hozzámegy egy bunkó macsóhoz, aki semmibe veszi, megcsalja, iszik, megveri és otthagyja egy gyerekkel, akkor arra nyugodtan mondhatjuk, hogy lúzer.

És mennyi ilyen van...

2010. aug. 26. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!