Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki lakik most Garden Lodgeban,...

Ki lakik most Garden Lodgeban, ahol lakott Freddie Mercury ?

Figyelt kérdés
Belehet oda menni ?
2021. jún. 29. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mary Austin és családja továbbra is a Garden Lodge-ban lakik, ahol a dekoráció nyilvánvalóan megegyezik azzal, amelyet Freddie Mercury hagyott. Kint az utcán, bár már több mint két évtized telt el a Merkúr halála óta, a Queen rajongói még mindig hagynak leveleket, virágokat, ajándékokat és falfirkákat az énekes emlékére.

Ezt dobta ki a google

2021. jún. 29. 20:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen ezt en is olvastam, de lattam kepeken akaput es az egesz haz olyan mintha senki sem lakna mar ott, nem oyan mint mikor elt Freddie, nafyon el van hanyagolva... azert kerdeztem, hogy lakik valaki ott?

Koszi 😊

2021. jún. 29. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Azon a környéken nem számít elhanyagoltnak, ha pl. benövi a házat és a kerítést a repkény. Egy öreg kúria benyomását kelti. Nevezzük patinásnak. :)
2021. jún. 30. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!