A országzászló színei miért számítanak szent tehénnek? Miért ne lehetne a modern korhoz adaptálni a palettát, árnyalatokat?
Ezeknek a konkrét színeknek többszáz éves a gyökere. Szerintem eljárt felettük az idő. Nem esztétikus. Nincs meg a harmónia. Annak idején mikor a zászlók színeinél még számított a költséghatékony előállítás és a kémia korlátoltsága, akkor más szelek jártak (például ezért nincs lila zászló, csak modernkori). Most már nincsenek ilyen akadályok, mégis a Pantone textil skálán ezek lettek kijelölve.
Szerintem ehelyett módfelett jó lenne például a WOW Hungary turisztikai márkánk piros-fehér-zöld színpalettája. Sokkal frissebbnek hat:
Mit gondoltok a témáról?
Azért azt is bírom, hogy egyetlen példát hoztam fel és mindannyian annak a logónak a tengelyére húztátok fel a kérdést…
Miközben az csak egy (1) példa volt:D
"Azért azt is bírom, hogy egyetlen példát hoztam fel és mindannyian annak a logónak a tengelyére húztátok fel a kérdést…"
Ha van kedved, nézd meg, hogy konkrétan miről írtál ki ki szavazást.
Ettől független senkitől sem hangzott el másik példa.
Nem az a bajom, hogy reflektáltatok a WOW logóra, hanem hogy CSAK arra reagáltatok.
És egyébként szakmabeli vagyok, mielőtt még hozzáértésről kezdenénk beszélgetni…
"És egyébként szakmabeli vagyok, mielőtt még hozzáértésről kezdenénk beszélgetni…"
És szakmabéliként az volt a nagy ötleted, hogy színezzük kifakult hatásúra a zászlót? Az igen... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!