Hogy tudnám ezt lehetővé tenni?
Figyelt kérdés
Rettentő módon zavar a sok szemét a falunkban és máshol is. Volt már, hogy a sogórnőmmel ketten elkezdtük összeszedni az árkokból, 27 nagy zsák szemétig jutottunk,majd egy kedves fiatalember megkoszonte ezt nekünk (szintén falubeli) mondta, hogy már nagyon várta kinek fog szemetszúrni a sok szemét,ő az autójával elvitte. Az lenne a kérdésem, hogy nagyon szeretném ha most is eltűnne a szemét de már nincs segítségem ebben, gondolkodtam hogy kiirom a falu csoportba, hogy biztosítok zsákokat, egyebeket, ha valaki lenne olyan lelkiismeretes és velem tartana, hulladékgyűjtésen, de nem merem ezt meglépni félek, hogy kinevetnek.2021. jún. 21. 16:39
1/2 anonim válasza:
Ettől ne félj én Kazincbarcikán élek itt is volt ilyen és mentek szép számmal
2/2 anonim válasza:
Kinevetnek??? Miért, mert istent szolgálod? Tiszteled magad és a természeted? Aki ezt kineveti, azt én erősen kinevetem, pedig az én véleményem rengeteget ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!