Miért írják sok helyen úgy alá, hogy: 30/L? (GYK-ra gondolok elsősorban)
Figyelt kérdés
Mire gondolnak?2010. aug. 25. 10:12
11/19 anonim válasza:
És ha nem megy férjhez soha? Akkor 60/L? Vagy 60/VL?
12/19 anonim válasza:
Most téged konkrétan csak az a "30/L" érdekel, hogy mit jelent? Vagy az, hogy miért irja oda, hogy 30 éves és hogy lány?
13/19 anonim válasza:
Ezen én is gondolkoztam, hogy 25/L-t vagy 25/N-t írjak. Váltogatva szoktam. De én is NŐnek definiálom már magam jó ideje.
14/19 A kérdező kommentje:
az utóbbi, hogy miért írja oda hogy 30 éves és Lány? De annyira nem zavar, szóval ez mki magánügye, csak a szememnek rossz, hogy igenis NŐ, és vhol "lealacsonyításnak" érzem maga felé, hogy "csak" lány. Szóval, értitek....Ugyanez a 40/L-nál is.....
2010. aug. 25. 10:59
15/19 A kérdező kommentje:
de a 40/L valahol már "ciki" is....
2010. aug. 25. 11:00
16/19 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a nő, mint definíció, nem tudom miért. Én ki sem írom sokszor, hogy ki vagyok, mi vagyok. 24 éves vagyok, de a férfi és a nő meghatározás nekem olyan túl hivatalos. Mint a kérdőíveken. Neme: férfi X nő. A hétköznapi nyelvben is azt mondom a férfiakra, hogy srácok, a nőkre meg hogy csajok, vagy lányok. Aki idősebb arra hölgy vagy úr.
17/19 A kérdező kommentje:
Oké, oké a hétköznapi nyelvben csaj vagy csajszi még rendben. De 24 évesen írnád így alá, hogy 24/L? Nekem már így is kicsit furcsa... Hivatalos persze, hogy "NŐ" de ez a megnevezés, hiszen nő vagy!?
2010. aug. 25. 11:06
18/19 anonim válasza:
Persze, egy férfinél ez itt nem látható, mert f-et ír és kész. Javaslatom a miheztartás végett, így írjon ő is bővebbet magáról:
ff - fiatal fiú
nf - nős férfi
al - agglegény
ef - elvált férfi
gya - gyerekes apuka
vl - vőlegény
nyf - nyugdíjas férfi
Persze, mivel anonim az oldal, azt ír mindenki, amit akar.
És akarnak is mindent szépíteni, amennyire csak lehet, így nincs értelme ezeket a kiírásokat komolyan venni.
:D
19/19 A kérdező kommentje:
12:52, vicces vagyol :))) De igazad van részben. Itt tényleg mki vetít egy kicsit, ha bevallja ha nem ...
(tisztelet a kivételeknek). Már volt olyan, hogy házasság tmakörben írtam, és írt be valaki, hogy neki milyen csodás a házassága és aláírta pl. :35/L
Meg is írtam neki, hogy tényleg jó lehet a házassága, ha még lány is közben......:)
2010. aug. 25. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!