Mit jelent az echo szó? Elsősorban a tévécsatorna elnevezésére gondolok.
Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 22:10
1/8 anonim válasza:
Latin eredetű szó, és legjobb tudomásom szerint visszhangot jelent. Feltételezem, hogy a tévécsatorna nevével is akartak valamire utalni a visszhang jelentéssel (nem szoktam nézni).
2/8 anonim válasza:
Igen, az echo = visszhang.
Én se nézem, de lehetséges mondjuk, hogy azt akarják bemutatni, amit az emberek a "nép" gondolnak és olyan műsoraik vannak, amik tényleg az emberekről és embereknek szólnak, tehát tartalmasak valósak. Merthogy az emberek hangját adják vissza.
Vagyis én ilyesmire gondolok, de kitudja.
3/8 anonim válasza:
Hmm. sztem arra utal, hogy arról tudósít, amit a ballib média elsumákol.
(húú de le leszek pontozva:-)
4/8 anonim válasza:
22:55-nek: Egy egyszerű, egy idegen szó jelentéséről szóló kérdésbe is belekeverted a politikát. Igazi magyar vagy, gratulálok!
6/8 anonim válasza:
totál igaza van a 22,55-snek:D:D
7/8 anonim válasza:
A csúúúnya, gonoc, magyarkodó, politizáló 22:55-ös vagyok.
Köszönöm, hogy osztod a véleményemet. Hát de mégis jól lepontoztak az igazi "nagy" magyarok:-)
8/8 anonim válasza:
amugy az echo spanyol szo is lehet. a csinalni ige mult beli alakja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!