Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Családi állapot igazolás?

Családi állapot igazolás?

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszíves, ennyire nem lehetek szerencsétlen... Hetek óta vadászom az időpontot, hogy ezt az igazolást ki tudjam kérni, de kb esélytelen.

Egyszer sikerült foglalnom az Erzsébet téri kormányablakba időpontot, de ott közölték, hogy nem értik, hogy tudtam időpontot foglalni (!!!), amikor az anyakönyvezési osztály nem nyitott meg még a covid miatt. Max az oltási könyvvel, ügyfélkapu nyitással meg még egy tök más ügyben tudnék eljárni, de ebben biztosan nem.

Kaptam egy rakat telefonszámot, hogy hol / kiknél próbálkozzak, de természetesen senki nem veszi fel.

Más is találkozott evvel a problémával?

Kizárt, hogy ezt ennyire nem lehet elintézni! :(

köszi a segítséget

2021. máj. 26. 14:38
 1/3 anonim válasza:
92%
nekem a nemet adóbevallásomhoz kellett, igaz Szombathelyen de eltudtam intezni, nepessegnyilvantartast engedte kiválasztani Ugyfelkapuval foglaltam 2 hetre elore nem volt szabad
2021. máj. 26. 14:47
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Kormányablakba amúgy is lehetetlen bejutni. Ha senki nem veszi fel, akkor ennél többet nem tudsz kezdeni, tényleg sajnálom.
2021. máj. 26. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
A covid jó ürügy a munkakerülésre, hasonló cipőben jártam hetekkel ezelőtt. Sok sikert.
2021. máj. 26. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!