Mi lenne ha egy városban csak test festékkel lehetne eltakarni meztelenségünket?
Gondoltam bele és nagyon jól méznek ki a jól megcsinált test festett farmerok meg ilyenek.
Lehetne meztelen járni közben mégis felöltözni de csak látszatra.
Ti mit gondoltok erről?
Egy meleg nyári 40 fokos napon sosem gondoltál még bele, hogy a nagy melegben levennéd minden ruhád de nem lehet?
7:
“ ilyen azért előfordult néha-néha a világtörténelemben úgy is, hogy nem halt bele az illető” - nyilván, meg olyan is, hogy valaki túlélt egy repülőkatasztrófát, azért mégse próbálnám ki.
“ Ha okos vagy, akkor te sem halsz bele.” - ha okos vagyok nem kapok bőrrákot a napszúrástól és nem fagyok meg meztelenül? Igen, mert ezek ellen a ruhával védekezek.
“ Afrikában, az őserdőben például a ruha az legtöbbször csak dísz.” Ehhez mondjuk az éghajlat is kell. Magyarországon januárban megnézném, hogy szerinted a ruha dísz-e vagy esetleg értelme is van. Arról már nem is beszélve, hogy az ilyen körülmények között elő emberek genetikája és szervezete ehhez alkalmazkodott, a miénk nem. Illetve azért én nem kívánnám nekünk a közép-afrikai halálozási rátákat.
“ És ott a mostani ruhád egyáltalán nem tökéletes, ennél sokkal jobbak is léteznek!” És? Te sem vagy tökéletes, akkor jobb lenne, ha nem is léteznél?
8: Alapvetően igazad van, viszont az életminőséget is érdemes nézni a teljes élethossz alatt. Lehet, hogy nem halsz bele, hogy szétvágta a talpadat a talaj, ettől még fáj.
Ne értsetek félre, nekem semmi bajom a meztelenséggel, nudista vagyok, de mindennek megvan a maga helye, mert a full meztelenség minden körülmények között nem praktikus, sem egészséges. Azt támogatom, hogy természetesen legyen, hogy ha egy meleg nyári napon valakinek melege van, akkor leveszi a pólóját vagy a nadrágját.
"Szerinted régen az emberek hogyan mászkáltak?"
Ruhában mászkáltak amióta vadallatra kezdtek vadászni és levedlették a testbundákat.
De ha ez neked már túl sok vissza lehet mászni a fára banánt zabálni és akkor testfesték se kell.
"hogy valaki túlélt egy"
Iróniáról hallottál már?
Úgy beszélsz, mintha ruha nélkül rögtön veszélybe kerülne az életed.
"Te sem vagy tökéletes, akkor jobb lenne"
Megint csak úgy beszélsz, mintha a mostani ruhád valamilyen komoly védelmet jelentene.
Hát, esetleg a cipőtalp. Néhány típus.
Sokkal jobb védelmet is el lehetne várni egy ruhától, minden tekintetben. Még az esőtől sem véd teljesen, még egy szúnyogtól sem. Amelyik mondjuk maláriát is terjeszthet.
A "10-ből 5" gyerek meghalt, az nem az őskorban volt, hanem nagyanyáitok idején. Torokgyík, gyermekbénulás, éhezés, deportálás, két világháború... Hát még az '50-es években is jártak mezítláb tanyasi iskolákba, olyan nyomor volt.
Szerintem ne vegyétek már ezt komolyan, nyilván esti szexuális gondolatjáték akart lenni ez a kérdés...
Nekem nagyon tetszene, jó ötletnek tartom.
Én amúgy full meztelen is járnék az utcán ha lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!