Hány éveseknek ajánjáltok az opera ház fantomját igaz még fiatal vagyok de jóval éretebb is.?
Figyelt kérdés
Egy kicsit össze tudnátok foglalni hogy miről szól? (Kérlek a sztorit ne mondjátok el csak egy kis érdek felkeltést akarok csinálni)2021. máj. 12. 17:25
A kérdező szavazást indított:
Jó könyv
Nem jó könyv
4 szavazat
1/3 anonim válasza:
Én talán 12-13 évesen olvastam angolul azt a rövidített, "egyszerű" változatot. Igaz, nem emlékszem belőle sokra. Nem tudom, az eredeti milyen.
Tartalom, vélemények, egyéb:
2/3 anonim válasza:
A könyvet nem olvastam. Nem tudom, hogy a könyv és az ugyanilyen című zenés darab mennyire fedi egymást.
Én a zenét ajánlom! A kedvenceim között van, rendszeresen hallgatom. A zene pedig nem korhatáros.
3/3 anonim válasza:
Készült róla egy igényes magyar képregény is, azt is érdemes megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!