A mamám miért mondja sokszor hogy jó még nekem, mert fiatal vagyok?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 17:47
2/11 A kérdező kommentje:
Ha jönnek majd az élet nehézségei, ő meg már nyugdíjas. Akkor kel, amikor akar stb.
2021. ápr. 19. 17:49
3/11 A kérdező kommentje:
Miért pl.?
2021. ápr. 19. 17:49
4/11 anonim válasza:
Amúgy azért mert ilyen idősen nincs annyi gondod,terhed,pl.: 8-12 órába dolgozni,számlákat fizetni,egészségesebb vagy,még előtted van az élet.
5/11 A kérdező kommentje:
"még előtted van az élet."
Ez miért jó?
2021. ápr. 19. 17:54
6/11 A kérdező kommentje:
"Amúgy azért mert ilyen idősen nincs annyi gondod,terhed,pl.: 8-12 órába dolgozni"
Járok iskolába
2021. ápr. 19. 17:55
7/11 anonim válasza:
Azért jó, mert közben az emberiség fejlődik, és sok dolgot meg fognak oldani, amit az anyukád még végigszenvedett.
Például jó esetben te már nem leszel cukorbeteg vagy magas vérnyomású.
8/11 anonim válasza:
Közel a 80. évemhez azt szoktam mondani azoknak, akik hogylétem felől érdeklődnek, hogy ha semmim sem fáj, azt hiszem beteg vagyok.
9/11 anonim válasza:
Ha valaki azt mondja, hogy jó neked, akkor mindig azt hiszem úgy fogja folytatni, mert nincs eszed, és nem kell gondolkodnod!
10/11 anonim válasza:
Azért mondja, mert jó neked :D. Nem kell aggódnod amiatt, hogy nemsokára meghalsz, előtted az élet, van egy csomó szabadidőd (ne jöjj megint azzal, hogy iskolába kell járnod...), bármi lehetsz még felnőttként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!