Mwgtudtam,hogy az ügyvédem leszbikus mit csináljak?
Erkölcsileg megítélni meglehet politikai megnyilvánulásokat, csikkek elhajigálását, huligánkodást, mások ablakai közt ezer köbcentik zúgatását (az bezzeg nem zavar? csak a 6uzik... azt se tudják, hová bujjanak) és ezer mást. Biológiai állapotot nem lehet erkölcsileg megítélni.
Nemi kromoszómaszám rendellenességeket, interszexualitást, transzneműséget és orientációs másságot (melynek sok esetben szintén pszichológiai másneműség áll a hátterében) erkölcsileg megítélni nem lehet, mivel ezeket a dolgokat nem a "társadalom züllöttsége", hanem pont a TERMÉSZET (ha úgy tetszik a Jóisten) hozza létre, épp mint a rövidlátókat meg az elálló fülűeket, és hozta létre évmilliókkal korábban is, minthogy a Bibliátok erkölcsrendészetét valaki önmagára igazítva kiköltötte.
Ez ugyanaz a kategória, minthogy valaki kerekesszékes, autista vagy hat ujjal születik. Uram bocsáss, lehet nem szeretni őket, lehet beléjük rúgdosni, meg lehet keseríteni az életüket: önmagáról állít ki vele bizonyítványt az illető.
Nem szeretek sok mindenhez hozzá szólni , de ezen megragadt a figyelmem!
Én csak emberileg szeretném megközelíteni , nem pedig annak az L betűvel kezdődő társaság szempontjából , mivel engem az nem érdekel.
Te elmentél egy ügyvédhez , aki nyilván pénzért , de hajlandó volt veled foglalkozni . Simán benne van , hogy akadt volna más akit tudott volna helyetted fogadni , azért nekik is van dolguk gondolj bele és neked az a legnagyobb problémád , hogy miként éli a magánéletét ?? Mit akarsz te neki jelezni egyáltalán? Azt hiszed , hogy ha fizetsz egy szolgáltatásért , jelen esetben az ügyvédnél , neked mindent szabad? Amikor ráadásul ő segít a jogi ügyeidet intézni...Ez nem valami társkereső , hanem egy jogi szolgáltatás . Ha ilyen nagy erkölcsi szakértő vagy , akkor miért nem értesz a joghoz is?
Sajnálom szegény EMBERT mivel tanult és a hivatását végzi , aztán jönnek az ilyen esetek....
Beszélj vele! Kezzd azzal, hogy 'Mikor a múltkor megláttam önt és a kedves párját az utcán, titokban percekig követtem magukat...'
Szerintem innentől pontosan tudni fogja mit kell tennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!