Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mwgtudtam,hogy az ügyvédem...

Mwgtudtam,hogy az ügyvédem leszbikus mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nemrég kellett ügyvédhez fordulnom,először minden renden volt. Egy fiatal,kifejezetten szép nőhöz kerültem,minden rendben is ment,de egyik nap épp a városban sétáltam mikor megláttam a nőt és egy másik nő kezét fogta,először csak azt gondoltam biztos jó barátnők,de egy darabig figyeltem őket és megláttam ahogy csókolóznak és hosszú percekig ölelik egymást. Eléggé kiakadtam,azért ügyvéd létére azt hittem erkölcsösebb de ez undorító.Szerintetek a következő találkozón megemlítsem neki? Vagy keressek másik ügyvédet?

2021. máj. 12. 11:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Erkölcsileg megítélni meglehet politikai megnyilvánulásokat, csikkek elhajigálását, huligánkodást, mások ablakai közt ezer köbcentik zúgatását (az bezzeg nem zavar? csak a 6uzik... azt se tudják, hová bujjanak) és ezer mást. Biológiai állapotot nem lehet erkölcsileg megítélni.

Nemi kromoszómaszám rendellenességeket, interszexualitást, transzneműséget és orientációs másságot (melynek sok esetben szintén pszichológiai másneműség áll a hátterében) erkölcsileg megítélni nem lehet, mivel ezeket a dolgokat nem a "társadalom züllöttsége", hanem pont a TERMÉSZET (ha úgy tetszik a Jóisten) hozza létre, épp mint a rövidlátókat meg az elálló fülűeket, és hozta létre évmilliókkal korábban is, minthogy a Bibliátok erkölcsrendészetét valaki önmagára igazítva kiköltötte.

Ez ugyanaz a kategória, minthogy valaki kerekesszékes, autista vagy hat ujjal születik. Uram bocsáss, lehet nem szeretni őket, lehet beléjük rúgdosni, meg lehet keseríteni az életüket: önmagáról állít ki vele bizonyítványt az illető.

2021. máj. 13. 02:25
 22/26 anonim válasza:
100%
Tegyél neki szívességet, keress más ügyvédet...!
2021. máj. 14. 00:07
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
"36 éves egészséges hetero férfi vagyok! " Ja értem. Sért hogy nem kellesz a csajnak.
2021. máj. 14. 00:12
 24/26 anonim válasza:

Nem szeretek sok mindenhez hozzá szólni , de ezen megragadt a figyelmem!

Én csak emberileg szeretném megközelíteni , nem pedig annak az L betűvel kezdődő társaság szempontjából , mivel engem az nem érdekel.

Te elmentél egy ügyvédhez , aki nyilván pénzért , de hajlandó volt veled foglalkozni . Simán benne van , hogy akadt volna más akit tudott volna helyetted fogadni , azért nekik is van dolguk gondolj bele és neked az a legnagyobb problémád , hogy miként éli a magánéletét ?? Mit akarsz te neki jelezni egyáltalán? Azt hiszed , hogy ha fizetsz egy szolgáltatásért , jelen esetben az ügyvédnél , neked mindent szabad? Amikor ráadásul ő segít a jogi ügyeidet intézni...Ez nem valami társkereső , hanem egy jogi szolgáltatás . Ha ilyen nagy erkölcsi szakértő vagy , akkor miért nem értesz a joghoz is?

Sajnálom szegény EMBERT mivel tanult és a hivatását végzi , aztán jönnek az ilyen esetek....

2021. júl. 2. 17:11
 25/26 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? Mi a baj? Mi volt undorító? Miért keresnél más ügyvédet, szar ügyvéd? Miért nem írsz semmi normálisat?
2021. júl. 24. 18:17
 26/26 Fero89 ***** válasza:

Beszélj vele! Kezzd azzal, hogy 'Mikor a múltkor megláttam önt és a kedves párját az utcán, titokban percekig követtem magukat...'

Szerintem innentől pontosan tudni fogja mit kell tennie.

2021. júl. 24. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!