Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mwgtudtam,hogy az ügyvédem...

Mwgtudtam,hogy az ügyvédem leszbikus mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nemrég kellett ügyvédhez fordulnom,először minden renden volt. Egy fiatal,kifejezetten szép nőhöz kerültem,minden rendben is ment,de egyik nap épp a városban sétáltam mikor megláttam a nőt és egy másik nő kezét fogta,először csak azt gondoltam biztos jó barátnők,de egy darabig figyeltem őket és megláttam ahogy csókolóznak és hosszú percekig ölelik egymást. Eléggé kiakadtam,azért ügyvéd létére azt hittem erkölcsösebb de ez undorító.Szerintetek a következő találkozón megemlítsem neki? Vagy keressek másik ügyvédet?

2021. máj. 12. 11:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem is a heterószexualitás lenne a normális.Így írtam a válaszomat.#3-as voltam.
2021. máj. 12. 12:37
 12/26 anonim ***** válasza:
7%
Diploma sem garancia az életben.arra hogy nem tud ember hez méltó életet élni .
2021. máj. 12. 12:40
 13/26 anonim ***** válasza:
94%

Ne etessuk a trollt kerem, haladjunk tovabb, nincs itt semmi latnivalo.

Ha (0.1% esellyel, de) megsem kamu a kerdes, en a helyedben nagyon szigoruan szamonkernem hogy megis hogy kepzeli hogy maganelete van es azonnal felmondanam a szerzodest. Remelhetoleg az eddigi munkaorait triplan szamlazza majd ki neked.

2021. máj. 12. 12:58
 14/26 anonim ***** válasza:
93%

"egészséges hetero férfi vagyok"

A heteró férfit elhiszem. A véleményed a legsötétebb középkorra volt jellemző, esetleg még az 50-es évekbeli mccarthyzmusra. El van torzulva az értékrended, és egyéb pszichés problémák is állhatnak a háttérben. (Akár kamu, akár valós.)

[link]

2021. máj. 12. 13:08
 15/26 anonim ***** válasza:
81%
13: legyen 0.01%... :)))
2021. máj. 12. 13:15
 16/26 anonim ***** válasza:
93%

"Vagy keressek másik ügyvédet?"

Igen, keress egy olcsóbbat, és az így megspórolt pénzen meg keress egy jó pszichológust - akkor is, ha kamu a kérdésed, ha meg nem, akkor főleg nagy szükséged lenne rá.

2021. máj. 12. 13:40
 17/26 anonim válasza:
100%
Nem befolyásolja a tudását, szakértelmét az, hogy melyik nemhez vonzódik. Semmi közöd ehhez, nem kéne rajta kiakadni
2021. máj. 12. 14:51
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Én meg az egyik ügyfelemről tudtam meg ugyanezt. Na bumm, kit érdekel? Legyen boldog a párjával, és kész.
2021. máj. 12. 16:01
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért, te akartad felszedni a csajt, és csalódtál, hogy nem kaphatod meg?
2021. máj. 12. 16:42
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem cserélném le őt emiatt.
2021. máj. 12. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!