Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szoktál sört inni egyedül otthon?

Szoktál sört inni egyedül otthon?

Figyelt kérdés

Szokták mondani hogy ökör iszik magában.

Az normális hogy valaki hétvégente pl ebéd után, vacsora után megiszik egy üveg sört?

2021. máj. 9. 00:18
 1/5 anonim válasza:
100%
Csak jó sört javaslok. A rosszabb sörök nálam mindig savat csinálnak. A sör ókori több ezer éves ital. Jó a vesének, jó az ereknek. A nők Nagy-Britanniában söröznek, literszám a barnasört. A benne lévő komló bevonzza az emlőben a káros anyagokat így tehát a brit nők mellrák betegsége aránya alacsonyabb az Eu-s átlaghoz képest. Ami rossz, hogy a leglassabban ürül ki a szervezetből az így bevitt alkohol. A legrosszabb sörtől másnaposnak lenni. Ellenben másnaposságra ajánlott egy-egy pohár sör pl. reggelire. Láttam már olyat, hogy valaki egy pohár sör mellé megiszik egy pohár ásványvizet is. Így védekezik az alkohol dehidratáló hatása ellen. Normális, sőt javasolt is. Akkor van kicsit baj, ha mindennap kívánja az illető a sört, mert a napi rendszeresség könnyen alkoholizmusba mehet át. De ez bármelyik szeszesitalra igaz lehet, még a bérescseppre is. :)
2021. máj. 9. 00:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a búza sört szeretem úgy, hogy 2 órát a fagyasztóban van:)

Annyira hidegnek kell lenni, hogy ha kiöntöd sűrű és nem habzik. Viszont vigyázni kell, mert ha jégkásás hab lesz úgy már nem annyira finom és zavaros. Ha nem dolgozom, van hogy azt reggelizem 😊

2021. máj. 9. 00:57
 3/5 anonim ***** válasza:

2

[link]

Mostanában inkább kb.az itt javasolt hőmérsékleten fogyasztom a söröket.És szerintem valóban sokkal jobb így mint fagyosan.

2021. máj. 9. 04:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Nagyrészt egyedül vagyok, egyedül élek igazából szinte mindent magamban csinálok ez nem kivétel egy sörnél sem.
2021. máj. 9. 09:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, miért? Ketten Élünk együtt, de a lakótársam nem iszik alkoholt. Minőségi kűzműves sört szoktam inni, ha iszok, és nem úgy, hogy akkor most vasárnap van, ebéd után, akkor kinyitok egyet, ez nem rendszerhez, inkább hangulathoz kötött.
2021. máj. 9. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!