Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nincs legjobb barátom, baj?

Nincs legjobb barátom, baj?

Figyelt kérdés

Rengeteg az úgymond "haver" mert mindenkivel jóba vagyok. Csak egyszerűen ha valaki megkérdezné ki a legjobb barátod nem tudnék nevet mondani, nem azért mert sok ember vetekedik a pózícióért ,hanem azért mert nincs senki. Akik úgymond haverok, azokkal max buliba járok el meg néha dumálunk suliban és ennyiben kimerül. Kicsit olyan érzésem van mintha tök egyedül lennék....

17/F

2010. aug. 23. 14:28
 1/10 anonim válasza:
100%
A legjobb barát nem kötelező, de én annyira össze vagyok nőve velem, hogy ha történne valami (pl költözés, veszekedésről szó sincs), akkor mintha egy óriási darabot tépnének ki belőlem :) A legjobb barát váratlanul talál rád, ne keresd, majd lesz ilyen. De az se baj, ha a haverjaid közül megnyílsz egy kicsit valamelyikőjüknek.
2010. aug. 23. 14:50
 2/10 anonim válasza:
nőve vele*
2010. aug. 23. 14:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Dettó így vagyok én is.

Nincs legjobb barát(szintén ebből az okból kifolyólag),de mindenkivel jóban vagyok.

De ha kellene,nem lenne senki sem,aki úgy állna mellém,mint egy barát.

2010. aug. 23. 14:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt, de elköltözött és most túl messze van, meg mostanában meg is hülyült, úgyhogy lemondtam róla.

Így most nekem sincs. Ki lehet bírni így is, csak a tudat xar, üresség, nulla.

Most úgy érzem senkire sem számíthatok.

Talán csak a pasimra. Már anyára sem igazán.

2010. aug. 23. 14:56
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Ebben a korban akár hiszed, akár nem, a legtöbben így vannak, főleg fiúk. Az igazi nagy barátságok egyetemen szövődnek, ez tagadhatatlan.
2010. aug. 23. 15:00
 6/10 anonim válasza:
100%

Ne aggódj, én is így vagyok..szörnyű érzés:S

16/l

2010. aug. 23. 15:00
 7/10 anonim válasza:

Én szívesen megismernélek téged/ titeket:) akit érdekel írjon privit.

puszi

2010. aug. 23. 15:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs. :)

Volt, de elváltak az útjaink, és kérdés, hogy vajon ő is a legjobb barátjaként emlékszik-e rám...

Legjobb barátnőm viszont van, sőt, ő mondta egyszer nekem viccesen, hogy "G. [férfinév], te vagy a legjobb barátnőm!". És ez tulajdonképpen baromi jól esett.

(Egyébként is, lelki dolgokat sokkal jobban meg tudok beszélni lányokkal, sokkal nyíltabban lehet, és merek "kényes" témákról beszélni velük. Fiúkkal inkább szakmai kérdéseket tudok jól megbeszélni. 37/F)

2010. aug. 23. 15:49
 9/10 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 15:03

Kapcsold be a privát üzenetküldést :)

2010. aug. 23. 19:27
 10/10 anonim válasza:
bevan mostmár:DD csak bártan;)
2010. aug. 23. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!