Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Igazolás nélkül kisgyerekkel...

Igazolás nélkül kisgyerekkel programok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Márciusban estem át a covidon, a védettségi kártyám sehol, "majd jön" 😒

Van egy három éves gyerekem. Tudnátok programokat ajánlani, ahova elmehetünk? A kirándulásokat, játszótereket, és a Margit-szigetet már nagyon meguntuk. 🙃

2021. máj. 6. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
De mi érdekelne? Itt a jóidő, minek mennétek zárt helyre?
2021. máj. 6. 21:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Zárt hely az állatkert? A Margit-sziget vadasparkja? A Holnemvolt Vár? A vasúttörténeti park? A Kobuci És még sorolhatnám. Egyébként meg, attól, hogy jó idő van nem kötelező állandóan nyitott téren lenni.
2021. máj. 6. 22:41
 3/9 anonim ***** válasza:

De akkor miért kerdezel ha konkrét ötleteid vannak?

A budai hegyekben rengeteg látnivaló van...

2021. máj. 6. 22:49
 4/9 A kérdező kommentje:
3, te nem az országban élsz? Őszintén kérdezem. Ezekre a helyekre SEM mehetsz igazolás nélkül!
2021. máj. 6. 22:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Te normális vagy? 3 éves gyerekről beszélünk, ismeretlenül is hogy mpndhatsz ilyet egy kisgyerekre? Elhiszem, hogy fáj, hogy téged nem szeret senki, de nem egy kisgyereken kell kitöltened a fusztrációd! Kezeltesd magad, undorító vagy!
2021. máj. 7. 12:15
 6/9 anonim ***** válasza:
4: ne mondd már, hogy a sok kirándulóhelyre, játszótérre, stb. stb. igazolás kell...!
2021. máj. 7. 12:34
 7/9 Molyember ***** válasza:
Bmeg, leírta, hogy unják a kirándulást és a játszótereket, erre kirándulást és játszótereket javasolsz. :D Kérdező, sajnálom, én sem tudok segíteni, csak jelezni akartam, hogy nem veled van a baj, a kérdésed érthető. Csak hát, a Gyakorin ilyenek az emberek. :)
2021. máj. 7. 15:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy másik város meglátogatása?
2021. máj. 7. 16:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát akkor unatkozzanak...

NEm értem, mit lehet megúnni olyan dolgon, ami mindenütt más és más...

Többtucat olyan tematikus játszótér van Bp-en, amit végig se tudnak járni....

2021. máj. 7. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!