Mit gondolsz erről??
Hiszek Istenben hiszek Jézusban Szentlélekben! Minden este úgy fekszem le hogy hálát adok , ha vétkeztem bocsánatot kérek Istentől! És mindig mondom mielőtt le fekszem: Istenem, Mennyei Jó Atyám, a te kezedbe ajánlom Testemet, lelkemet-szellememet mindenemet szent Fiad Urunk Jézus Krisztus àltal.! Teljesen rá bizom magam az Atyára, Az Úr Jézus által! .... de viszont nem járok gyülekezetbe, jártam egy ideig de mindig az adakozás ilyenekről beszéltek rá jöttem ha adakozok csak a pásztorok bukszáját vastagítom! Szóval nem tartozom egyik felekezethez sem! Be vagyok merítve, elmondtam a megtérő imát feleségemmel együtt, van hitünk próbálunk emberek maradni és kèsz. Nem tartozok se papnak se pàsztornak semmivel pláne nem pénzel. Dolgozzanak! Mi Istenben bízunk. Az egyház sok embert megfelelmit a pokollal! De akik jézusban vannak azoknak nincs már karhoztatas mert megváltás alatt vannak. Isten kegyelme alatt azonban sok egyház úgy ki készíti az embereket néhány pszichiáterhez fordulnak. Mi pedig feleségemmel meg őrizzük a jozan eszünket óvakodunk a szektaktól ami a hitgyülekezete, Jehovista szekta közösség, baptisták.......
Egy fiatal katolikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!