Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha van védettségi igazolványom...

Ha van védettségi igazolványom (19 vagyok), barátnőm pedig 17, akkor hogyan vonatkozik majd ránk az igazolvány?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én már megkaptam az oltást, nemsokára az igazolvány is megjön. Az lenne a kérdésem, hogy akár barátnőmmel, akár más tőlem fiatalabb haverommal beülhetek e majd egy vendéglátó egység belső terére, vagy elmehetünk e moziba, koncertre például? (Elvileg akik oltottak azok a jövőben szabadon látogathatják ezeket) Aki 18 év alatt van nem kaphat oltást egyenlőre. Hogy van/lesz ez? Köszönöm😁

2021. ápr. 26. 10:24
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
2 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
A védettségi igazolvány személyre szóló.
2021. ápr. 26. 10:24
 2/3 A kérdező kommentje:
1-es: ezt tudom. A kérdés az lenne, hogy olyan mehet-e az adott helyekre, aki nem kaphat oltást (még), mert 18 alatti.
2021. ápr. 26. 10:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ő rád bízott kiskorú, akkor mehettek. Ha nem, akkor nem.
2021. ápr. 27. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!