16 - 18 évesek. Be fogjátok magatokat oltatni?
Lassan oltják majd a 16 - 18 éves korosztályt, és nemsokára lesz egy nagyobb nyitás is, ahol már előnye van a beoltottaknak. Fialalként azért járnánk olyan helyekre, ahova a vírus előtt is (edzőterem, mozi, étterem stb), de csak kártyával lehet majd menni.
Ugye csak a Pfizerrel lehet majd minket oltani, amit az egyik "legjobb" vakcinának tartanak. Ti fogtok rá regisztrálni?
Ha lehet akkor én szeretnék majd
16/L
Én próbáltam már regisztrálni de nekem azt írja hogy nem vagyok benne a rendszerbe
Van esetleg olyan aki ugyan így járt és 16 éves?
Most miért kellett lepontozni? Mi olyan hihetetlen abban, hogy 18 évesen már megkaptam az oltást és kutya beteg lettem utána?
Vagy mi a baj a válaszommal?
(#1 vagyok)
Én nem vagyok beoltva, és így járok el kocsmázni, házibuliba, mivel nincs senkim akit féltenék, én tudom, hogyha elkapom átmegy rajtam. A házibulik már nagyon régóta mennek, és eddig SEMMIT nem tapasztaltam, amióta nyitottak a kocsmák vagy 6 külön társassággal keveredek, és semmi, szerintem vagy nagyon szerencsés, vagy más immunis vagyok rá.
Szóval amíg a vírus kisebb gonddal jár, minthogy az oltástól szarul legyek, úgy, hogy lehet maradandó mellékhatás hell no 18/f
#5-ös vagyok, én is megkaptam Csütörtökön, Pénteken otthon maradtam mivel kb az egész osztályom nem ment be így nem láttam értelmét hogy bemenjek úgy hogy fájt a kezem ha megemeltem..
Nekem fájt az oltás körül 2 napig, hőemelkedésem volt, hőhullámok jöttek rám még tegnap is, hányinger, legelső nap max 30fokba tudtam felemelni a kezem, 2 napig nem is tudtam azon az oldalamon aludni
Ezeken kívül semmi bajom nem volt, túl lehet élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!