Mikor fogja a kínai es orosz vakcina megkapni az EU-s igazolast?
Figyelt kérdés
Most hogy már lehet a kinaira kulon jelentkezni, már csak az tart vissza, hogy az európai jóváhagyást nem kapták meg, és nem is nagyon hallani róla, hogy hol tart a folyamat.
bármelyiket szívesen felvennem, csak nyár végén tervben van egy spanyol nyaralás és jo lenne, ha gördülékenyen menne.
(egyébként szerintem mindegyikkel szabad lesz az utazás, már csak azért is, mert a világ nem bírja ki kinai turisták nelkul, es az egyéb gazdasági kapcsolatok nélkül. nagy kérdés azonban, hogy mikor)
2021. ápr. 26. 08:46
1/10 anonim válasza:
Azért nem hallani róla, mert a kínait még nem is vizsgálják. Az oroszt már igen, legutóbb június-július környékére ígérték annak jóváhagyását.
2/10 anonim válasza:
A Sputnik hamarosan meg fogja kapni, már vizsgálják. A kínai viszont soha nem fogja megkapni, mert ahhoz Kínának kellene kezdeményezni az engedélyeztetést az EU-ban, amit nem fognak, mert pont lesz.rják, hogy mit gondol az EU a vakcinájukról. Szállítanak így is épp elég vakcinát egy csomó harmadik világbeli országba (na meg hozzánk...).
3/10 A kérdező kommentje:
remek. Bár az Eu aktuális álláspontja szerint az orszagok egyéni döntésére van bízva, hogy mit fogadnak be. Ebben az esetben meg a turista celpontok valószínűleg mindent elfogadnak vélhetően, lásd Görögország. Erről mit gondoltok?
2021. ápr. 26. 09:45
4/10 anonim válasza:
Meglátjuk, valami kifejezett EU-s ajánlással szerintem azért nem fog minden tagország szembemenni. De ha minden kötél szakad, a negatív PCR-os utazási lehetőség minden bizonnyal megmarad.
5/10 anonim válasza:
Ha kínai vakcina hatásos, akkor nincs gond egy szál se, csináltatsz antigén tesztet, és szabad vagy mint a madár. Ha nem hatásos, az is kiderül az antigén tesztből, és kapsz másik vakcinát, ez ilyen egyszerű. Ráadásul a jelenlegi tudásunk szerint mindegyik vakcinából szükséges lesz előbb-utóbb frissítő oltás. Addigra már úszni fog az egész EU mindenféle oltásban, és kedvére válogathat mindenki.
6/10 anonim válasza:
Legjobb tudásom szerint Kínában ezzel oltották végig a népet. Azért az Eu a vírus előtt televolt velük, itt verték el a pénzüket. (Persze tudom, nem csak kínaiak voltak.) Tegnap többhelyen olvastam, hogy mar a sinopharmal is foglalkoznak a WHO emberei és ezt is nagyon lassan vmikor engedélyezhetik (ha úgy gondolják), aztán hogy így van-e... Ha máshova nem, Kínába, Emirátusokba és Szerbiába biztos mehetünk, ők is ezzel oltottak. Illetve Horvátország és Görögország a turizmusból él és ők várják a sinopharmosokat is emiatt...
7/10 anonim válasza:
"Kínába, Emirátusokba és Szerbiába biztos mehetünk"
Baszod.
8/10 anonim válasza:
Figyelj, nem tudom mi a bajod, de ezeken kívül még van néhány hely, nem soroltam fel az összeset... Illetve engem nem is érint az utazás most, ha megyek is valahova az csak belföldön lesz. Ha neked nem tetszik, akkor ne adasd be vagy ne utazz, de szerintem semmi rosszat nem mondtam
9/10 anonim válasza:
Baszod, ki akar a tevetoszókhoz meg a jugókhoz utazni?!
10/10 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk ez a 3 ország a magyar kimenő turizmus 0,5%-át ha jelenti, jó esetben :D
szóval az a "baszod" talán helytálló.
mindemellett a balkán úgy fest elfogadja, nyugat-eu meg hát. fifti fifti :D
2021. ápr. 30. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!