Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Első temetés amin részt...

Első temetés amin részt vettem az apai nagyapámé volt idén?

Figyelt kérdés

Szerette a pálinkát, ez volt életem elő temetése, amin részt vettem, életében azt mondta, hogy én vagyok a legmegbízhatóbb unokája, ki vigyek a sírja önteni házipálinkát, vagy ez illik vagy nem? idén halt meg :'(

22/f

A családba sokan mondták, hogy vele nem lehet vitázni én, mégis tudtam vel, ő volt az egyike az utolsónak akire ténylegesen felnéztem a családból :c

2021. ápr. 25. 23:25
 1/6 A kérdező kommentje:
Még talán másik nagyapámra nézek fel, de leginkább nagyanyám testvérlére tettem, ő volt a második és az élő a 3., már ha illik rangsorolni.
2021. ápr. 25. 23:26
 2/6 A kérdező kommentje:
mármint az élő a 2. nagyapán , úgy értem hogy akire a legjobban fel néztem az nagymamám testvére volt.
2021. ápr. 25. 23:27
 3/6 A kérdező kommentje:
De annyira hasonlítok az idén meghalt nagyapámra :c nem tudom hogy dolgozzam fel igazán, ő volt az akivel igazán azonosulni tudtam.
2021. ápr. 25. 23:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Először is sajnálom, és részvétem neked! Sajnos ezen csak az idő segít. Bár akit nagyon szeretünk, az később is hiányozni fog. Nekem pl. gyerekkoromban meghaltak a nagyszüleim, dédim, és már pont azért hiányoznak, mert olyan rég nem láttam őket.

Ami a nagypapád kívánságát illeti: ha komolyan gondolta, akkor ne törődj azzal, hogy illik-e...Kimész a temetőbe, és max. amikor mások nem látják, akkor megteszed. Szerintem rossz érzés, ha egy elhunyt családtag kért valamit, és mégsem úgy történt.

2021. ápr. 26. 00:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha ez volt a kívánsága, akkor csináld meg.

Viszont várj vele egy kicsit, ne mindenki előtt locsold.

És vigyél virágot is, nehogy az őrök kergessenek meg.

2021. ápr. 26. 00:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem.

Igen, szerintem igyál vele egyet, kis pálinkát rálocsolsz, többit megiszod. Azt hiszem, van olyan kultúra, ahol szokás is.

2021. ápr. 26. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!