Első temetés amin részt vettem az apai nagyapámé volt idén?
Szerette a pálinkát, ez volt életem elő temetése, amin részt vettem, életében azt mondta, hogy én vagyok a legmegbízhatóbb unokája, ki vigyek a sírja önteni házipálinkát, vagy ez illik vagy nem? idén halt meg :'(
22/f
A családba sokan mondták, hogy vele nem lehet vitázni én, mégis tudtam vel, ő volt az egyike az utolsónak akire ténylegesen felnéztem a családból :c
Először is sajnálom, és részvétem neked! Sajnos ezen csak az idő segít. Bár akit nagyon szeretünk, az később is hiányozni fog. Nekem pl. gyerekkoromban meghaltak a nagyszüleim, dédim, és már pont azért hiányoznak, mert olyan rég nem láttam őket.
Ami a nagypapád kívánságát illeti: ha komolyan gondolta, akkor ne törődj azzal, hogy illik-e...Kimész a temetőbe, és max. amikor mások nem látják, akkor megteszed. Szerintem rossz érzés, ha egy elhunyt családtag kért valamit, és mégsem úgy történt.
Ha ez volt a kívánsága, akkor csináld meg.
Viszont várj vele egy kicsit, ne mindenki előtt locsold.
És vigyél virágot is, nehogy az őrök kergessenek meg.
Részvétem.
Igen, szerintem igyál vele egyet, kis pálinkát rálocsolsz, többit megiszod. Azt hiszem, van olyan kultúra, ahol szokás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!