A punkok most akkor egyben komcsik is?
némelyikőjük, némelyik meg anarchista. de szerintem manapság ez már nem olyan mint pl. a skinhead, hogy egyértelmű politikai nézet is társul mellé. régebben többnyire vagy anarchista, vagy komcsi volt egy punk, valóban.
2010. aug. 22. 01:36
2/22 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert én eléggé punknak érzem magam...eddig is éreztem, de nemrég tudatosult csak bennem, h punk vagyok...de viszont utálom a komcsikat, mert hazugok és még egy csomó érvem szól ellenük, de nem akarok regényt írni...nekem mind1, de akk sem értek velük egyet...én inkább anarchista vagyok...meg eléggé lázadó...
Az igazi, oseredeti punknak (Sex Pistols) koze nem volt a kommunizmushoz. Mondjuk a nihilista cinizmuson kivul mashoz se nagyon, de az volt az igazi punk, nem ezek a mai szanalmas kis f.aszkalapok. A punk lenyege szerintem a meg nem alkuvas. Ha azt varjak tolem, hogy ez vagy az legyek (kommunista, anarchista), akkor csak azert sem leszek az ))
2010. aug. 22. 01:55
Ja, es ha egy igazi punknak eloirjak, hogy lazado legyen, akkor dafke nem lesz az )) Egyetlen igazi punk van ma Magyarorszagon, Pozsonyi Adam )))))
[link]
2010. aug. 22. 01:57
Én punk vagyok. Bakunyin(Orosz anarchista, aki nemes volt és úgy vált anarchistává hogy megsajnálta a jobbágyokat)
Szóval Bakunyin azt mondta hogy a kommunizmussal az lesz a baj hogy az ún. átmenet időszakában(Átmenet kapitalizmus és kommunizmus között) zsarnokság alakulhat ki. És igaza is volt. Lásd: Szovjetunió.
Egyébként Trockijt is ezért utálta Sztálin mert kimondta hogy a Szovjetunió nem kommunista társadalom hanem az ún. átmenetben van. Tehát én egyértelműen az anarchizmus mellett döntöttem. De tiszteletben tartom azt ha valaki kommunista. Az ő dolga.
2010. aug. 22. 02:00
6/22 A kérdező kommentje:
ezt én is így látom...ki miben hisz...én magát, a kommunizmus alapelveit nem szeretem.Túlságosan korlátozzák az embert...ellent mondanak az emberi tertmészetnek!Nem jó!Ha én úgy akarok kinézni\élni\lélegezni, ahogy, akk ne legyen az, h én rombolom a társadalmat és ellene vagyok...nem bírom, ha be akarnak erőszakkal olvasztani.A mások által előírt élet, az nem élet!
"Ha én úgy akarok kinézni\élni\lélegezni, ahogy, akk ne legyen az, h én rombolom a társadalmat és ellene vagyok...nem bírom, ha be akarnak erőszakkal olvasztani.A mások által előírt élet, az nem élet!"
Egyetértünk! Oi! :)
2010. aug. 22. 02:09
Ehh, b.aszkikáim, először is játszotok valami hangszeren? Tudtok zenélni? Ha nem, l.ófasz se vagytok, nem punkok, max szimpatizánsok )))))
2010. aug. 22. 02:24
Én nem tudok hangszeren játszani. Na és?
Amúgy nem vagyok kíváncsi a véleményedre. :DD
2010. aug. 22. 02:35
Kis buták vagytok ! A punk lényege az, hogy " bepiálni, rombolni "! Get pissed, destroy ! Ami ezen túlmgy, értelmiségi faszkodás ! :D
2010. aug. 22. 02:36
Kapcsolódó kérdések: