Miërt olyan rossz hely Sälgòtarjän?
Figyelt kérdés
Lättam egy olyan mëmet, hogy oda szuletni kel.
Nemet vayok ezert nem tudni es mägyarul tanulok.
2021. ápr. 11. 16:14
1/13 anonim válasza:
A szegény, elmaradott városok közé tartozik, ahogy nálatok is vannak gazdagabb, és kevésbé gazdag (Kelet-Németország) vidékek.
2/13 anonim válasza:
Mert nincsen normális munkahely!
Csak 3 műszakban éh bérért.
Mert nincs lehetőség a szórakozásra! Mert a kormány nem segíti a várost. Mert kirabolnak, agyon ütnek az utcán 500 ft- ért.... sorolhatnám még de lényegében a munkahely hiány miatt.
3/13 A kérdező kommentje:
#2 ismerosseim montak hogy egsz Magyarorszag ilyen a helyzet
2021. ápr. 14. 12:40
4/13 A kérdező kommentje:
Ez nagyon szomoru
2021. ápr. 14. 12:42
5/13 anonim válasza:
Igen sajnos!
Bizony itt pedig még nehezebb.
A polgármesteri választáson nem a fidesz nyert, így pedig nem nagyon kap a város támogatást.
Magas iskolával rendelkező fiatalok egyszerűen nem tudnak elhelyezkedni. De a helyzet ugyan ez ha pl valami szakmával rendelkezik az ember akkor is.
6/13 A kérdező kommentje:
Miërt nem lehet normalis vilag alkotni?
2021. ápr. 14. 12:50
7/13 anonim válasza:
Szerintem azért, mert a pénz irányít nagyon sok embert! Holott a szeretet,béke,megbecsülés,tisztesség kellene hogy az első helyen álljon.
8/13 A kérdező kommentje:
ott a pont
2021. ápr. 14. 12:57
9/13 A kérdező kommentje:
bocsanat a helyesirasi/nyelvtani hibak, egy eve kezdtem tanulni magyar
2021. ápr. 14. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!